time goes by

" it can only get better "

kan det?

så in i helvete ledsen

jag är så jävla trasig. jag tror att ångesten kommer att äta upp mig! jag har sån panik att jag inte vet vad jag ska göra, sova och äta är en omöjlighet. och allt är mitt egna fel.
jag spyr. jag spyr och ber att få en chans

merry x-mas to me

Jag dog nyss en smula. Detta vore den perfekta julklappen till moi. ja den är fan så perfekt att jag funderar starkt på att klicka hem den. som en julklapp till mig själv. för att jag är så underbar (hi hi ho)




time

idag äre dags för färg igen. rött rött rött, mer rött åt folket! eller iallafall åt mig!


men nu börjar de blir dyrt.........



ÖNSKA KOSTAR INGENTING


vilken grej

precis när jag trodde att jag nått gränsen av ångest så ringer gittan och talar om att vi ska på tillställning på lördag. och de värsta av allt, hon snackar om dresscode. har ni hört värre?! BHAAAAA
min ångest är maxad!

julstiss är inget stiss om man jämför med vanlig vardags-stiss

Jag har en julklapp kvar att köpa. Jag har inte en aning om vad han vill ha. Jag har ångest som fan.

Jag vill ha längre rödare hår. Jag är för fattig och mitt hår är för mörkt. Jag har ångest som fan.

Jag önskar att jag hade en helarm(eller två för den delen). Jag är ännu en gång för fattig men också lite för feg. Jag har beslutsångest som fan.

hahaha
tack för mig. nu ska jag snart på lägenhetsvisning!


littlesister

pepp pepp pepp idag! måste bara få komma hem nångång! då ska jag duscha och svira om till den skönhet jag är född till att vara ha ha
annars sitter jag och läser inlägg på facebook och skrattar
av med hatten för jenny som bidrar till mitt ännu rödare hår idag, förhoppningsvis! och till henne vill jag också säga att det är livsfarligt att vara ute på sjön och kryssa! HU GEDA MEJ

bara skrot och korn

mitt tränings-shema har crashat totalt. delvis pga totalt jävla trötthet, men också för att de kom så mycket oplanerade saker emellan.
Insåg att jag bara hade en enda inhandlad julklapp, den insikten gjorde mig lite smått panikslagen så jag begav mig därför ner på stan direkt efter jobbet igår. Väl på stan, trängdes jag med hundra tokiga tanter och mindre snabba gubbar, hysteriska ungar och virrig butikspersonal! Mötte upp mamma och tog en fika, som jag väl iofs inte var värd eftersom jag slarvar med täningen men ändå..
efter virrvarret på stan kunde jag inte heller träna, eftersom min käre kusin fyllde år igår = kalas.

sen finns det faktiskt ytterligare en anledning till mitt slarv, och de är att hence ringde och berättade att vi skulle på lägenhetsvisning idag! och de ska väl erkännas, att även om jag spyr på min otränade kropp och mest av allt vill ha lite fler magrutor, så skulle jag inte vilja missa denna lägenhetsvisning för allt i världen (typ)!

dom här anledningarna är ingenting jag skriver för att övertyga mig själv. o nej

stolt som tuppen


YES JAG TRÄNADE IGÅR!
Nu är jag farlig mina vänner, när jag kommer in i sånna här perioder hha

i'm no good

jag har sån jävla ångest över mig själv. pallar inte flott och godis utan träning som resulterar i bilringar! nu har jag fått nog, nu är de dags att pallra sig till gymmet och röra på fläsket:

Måndag: Power-walk och mage
Tisdag: Hatha Yoga eller spinning (blir de inte yoga blir de spinning och tvärtom)
Onsdag: Har jag varit på spinnging på tisdagen blir de armar+rygg, annars blir det mest  ben
Torsdag: ?
Fredag: Power-walk och mage
Lördag: ?
Söndag: Hoppas att jag kommer iväg på en power-walk...men jag är förmodligen jävligt naiv om jag tror de...

Jag har blivit riktigt kass när de kommer till självdisciplin, så därför är det ett mirakel om jag lyckas hålla mig till de här schemat. De vore ju lite lättare om man hade en pojkvän som stöttade till träning och bra kost istället för att försöka locka in en i soffpotatis-livet med flottiga pizzor, illaluktande ostbågar och läsk tills de sputar ur näsborrarna!  de är förjävligt.

älska mer!

alarm 07.45: ska bara vila en liten stund. nej inte somna om, ska bara ligga kvar och dra mig lite, jag ska ha ögonen öppna..... vakna: VAD FAN ÄR KLOCKAN?! 08.20 panik panik panik panik! upp: av med sovutstyrseln, snubbla in i badrummet, ser förjävlig ut i håret- skit samma, tvätt-deo-parfym, på med kläderna, ut i köket, dricka ett glas juice-fan jag är hungrig som fan-äh skit samma, in i badrummet igen-ser fortfarande förjävlig ut i håret, borsta tänderna, slita tag i väskan mobilen plånboken busskortet, på med skor jacka vantar, inte glömma sadelskydd-blir så jävla kallt då, regn ute-jippi, slita ut cykeln från stället, trampa trampa trampa! vill inte missa bussen! vill. inte. missa. bussen.  eh, god (jävla) morgon


choppershit

sitter och dunkar lillasyster och är så grymt jävla pepp på att se dom nästa helg!
äntligen lite låtar på datorn igen. den har varit på semester och blivit totalt våldtagen...nu finns ingenting kvar! snyft.
men nu så har några snälla själar skickat mig lite musik som kan underhålla mig, ett tag iallafall.
blir en hård bild nu innan jag ska förhöra min lillasyster, ja min yngre syster på riktigt nu inte gruppen, inför hennes prov imorn.
check this out liksom:

image39 

o heliga helg

helgen var så bra, så bra!
i söderbärke har dom(hade iallafall i helgen) minsann ordentligt med snö, så när vi stod där i köket med förkläde på och bakade pepparkakor och sjöng julsånger, ja då nådde julstämningen sitt klimax! sen drack vi glögg som lite senare blev till öl och som slutade med grogg...haha
spelade spel och slockande vid halv elva. att vara "julig" tar verkligen på krafterna(!)

och i lördags när vi äntligen landat hemma i h's lägenhet, trötta som svin, ja då tyckte vi att det passade sig att festa ordentligt. så vi bjöd över en kompis och hans böna. slutade i aprakhet. ja ni vet, det blir lätt så efter en stor mängd alkohol. och jag lärde mig något nytt, norrlänningar är ena jävlar på att dricka ren sprit!

det dröjde innan jag överhuvudtaget kunde stå upp i söndags. gick rung som en puckelrygg och hulkade så fort jag såg en spritflaska. när jag var människa igen smällde jag i mig en godispåse framför tvn och Andra avenyn. sen sov jag som en prinsessa!

där har ni min helg, där har ni allt. punkt och slut