bazoooooooom

Är paj som fan nu. Snälla hence mata mig med alvedon och servera mig varm choklad. Jag känner mig sjuk. Igen





det roliga är, att jag ska gå och träna. nu


BEACH 2009

Föresten måste jag ge mig själv lite beröm. Jag har ju varit extremt trött (alltså vi snackar känslan av att ha fått en drickaback i 200km/h rätt i trynet) den här veckan, men jag har ändå varit ute och sprungit 3 dagar och även gymmat dessa 3 dagar. Fan vad duktig jag känner mig!
Man måste ju tänka på beach 2009....för jag får ju nämligen uppleva den lite tidigare än er andra ;-) mohahah

tell it to my face

Jag förstår inte.  Det är så mycket tissel och tassel här så jag blir äcklad. Aldrig några raka, klara besked. Det ska dras på in i det sista. Sen kommer det som en käftsmäll och man får gå hem. Tack och bock, hej hopp, adjö adjö förihelvete

it feels like a million butterflies

Jag har shoppingbegär, men det spelar ingen större roll längre. Jag har vant mig. Men det är förjävligt, det är det, att alltid gå runt och vilja köpa saker..
Förutom en sådan värdslig sak som shoppingbegär, är det mycket att tänka på just nu. Vi ska börja förbereda för flytt, hence ska åka iväg, jul och nyår utan hence, vi ska flytta när hence kommer hem,  jag ska få veta om jag får fortsätta min anställning på mitt nuvarande arbete(om jag ens vill fortsätta?!), jag ska åka iväg.
Ja, det är mycket.
Men idag är det en fin dag!

ps, i just wanna say

för att ni inte ska tro att jag är totalt neggo till allt så vill jag bara säga,
det var en jättehärlig övernattning i evelinas stuga i fredags. vi åt mat, drack vin, spelade spel och sen gick det utför.... Eve och micka drack upp 1 liter dooleys. det kallar jag snusk! haha.
tack mina älsklingar!


uppåt tjack ja tack

Vad skulle jag göra utan Lenny? Han förgyller denna förjävliga måndag.

Jag har tusen saker jag borde göra, men jag orkar verkligen inte. jag vet inte vad det är med mig, men jag är trött hela tiden. Jag vill vara pigg och fylld av energi, men det går inte. jag kan inte.

jag känner mig som en liten barnrumpa som gnäller, men fan det är är ju kasst


favorit

Shine a light on you. på er alla!!!!
Förlåt om jag ibland är sur, tvär, grinig, gnällig eller what so ever. Jag älskar er och ni är mina solstrålar!



Make every song your favourite tune

can't open my eyes

Jag är jättetrött idag. Och så fryser jag också. Nästan så att det känns som om jag vore sjuk.
Fast det är jag ju också, jag har ett virus i kroppen som vägrar försvinna. Det vet jag. Så förmodligen kommer jag vara sjuk länge..

Bara jag är frisk till på lördag när vi ska åka till Evelinas stuga och dricka vin och spela spel och snacka skit och skratta hela natten.






Ja, jag vill sova.

tisdag är en helt vanlig dag som jag aldrig kommer komma ihåg

Jag jobbar över till 18.00 idag. HIGH FIVE!
känns så sjukt eftersom jag redan håller på att ramla av stolen av utmattning..
gäsp gäsp gäsp gäsp

jag och hence ska göra en rolig sak. vi är bäst!

bloggggggggggg

ja det ska väl erkännas, jag är en modeblogg-slav.
jag kom på mig själv nyss och kom också på att jag måste lägga av.  eller ja, rättare sagt var det annika som sitter bredvid mig på jobbet, som sa det.
jag får bara massa  shoppingbegär och ångest. och dessutom är jag ju inte alls mode!? what the fuck liksom....

i'm a lot of a lot

Hallå sweethearts

Idag har jag träningsvärk, fan så skönt det är! Känna att kroppen verkligen har jobbat och svettats ut all skit!
Så idag är jag nöjd. Men det beror iofs även på fler saker; 
Jag ska på 1-års kalas direkt efter jobbet med (förhoppningsvis) massa godsaker som tårta och bullar, efter det ska vi iväg och bowla och äta kyckling-fläskfiléfrossa med  min släkt. Firar att farmor, ove och moster har fyllt år. Ska bli kul som attan och jag ska krossa alla med a lot of STRIKE's !!!! ;-)

Imorgonbitti ska jag och min älskade mamma till Helskön dagspa och få behandlingar. Har aldrig längtat mer efter att få bli ompysslad. Det är precis vad jag behöver. min kropp och mitt psyke är helt slut. helt tömd på energi

Efter behandlingen ska jag fort hem till min svärmor och fixa barret på henne, sen hade jag tänkt tappa upp ett bad fullt med massa bubbel så det kommer vara skum i hela lägenheten.  Hence jobbar, så när han kommer hem ska jag möta honom i dörren nyrakad, väldoftande och iförd....ingenting!
hahaha

ciao!


fuck off

Jävligt seg dag. Hade iofs inte förväntat mig annat med tanke på att jag vaknade upp och kände mig som en klubbad säl (med halsont och huvdvärk)....

Är så förbannat irriterad på allt och alla.

dream a little dream

Alltså, jag har riktigt svårt att fatta att detta snart ska bli vardagsmat.....


None

soligt värre

För allas intresse, jag och mikaela åker till Thailand den 16 feb och kommer inte hem igen förrän 22 mars.

kiss me baby, kiss me

Jag höll nyss på att dö av skratt när jag hörde att det går rykten om att jag och min älskling ska ha barn. Jaha ja..
då har jag bara en mycket mycket liten, men kanske ack så viktig fråga; När?
För ska jag bli mamma vill jag gärna hinna resa runt jorden 3 varv först, supa skallen i bitar några fler gånger och kanske viktigast av allt hinna skaffa fast jobb och förbereda mig lite mentalt. But hey, jag lär ju märka när jag börjar bli fet?

puss puss darlings

.

.....sen tänkte jag bara säga, bloggen här snittar på 30 unika besökare per dag, vart är kommentarerna? jävla snokare ;-)

Pillertrillern

Jag har fortfarande ont i halsen. Har haft det så länge att jag inte vet hur länge..skit jobbigt är det och inte alls skönt.  Inatt hade jag en grov hostattack också, som hindrade mig från att sova ordentligt. Det var ju inte heller speciellt skönt..
Knaprar halstabletter som fan. Jag stinker Fisherman's friend.

Har förutom "halsontet" en till sak att förmedla;
Mitt knä, som har hindrat mig från träning, verkar stabilare än vi trott. Från början sa både sjukgymnasten och läkaren att dom trodde att det var främre korsbandet som var skadat, men nu visade röntgenbilderna att så är inte fallet.
Främre korsbandet är OK, det är bakre som har fått sig en ordentlig smäll och är skadat.
Så 6 veckors rehab-träning, knapra lite anti inflammatoriska-piller(kanske de heter?) och så ska jag vara fit for fight igen.
Och alla ni som läste VLT igår vet ju att jag måste bli fit for fight ganska snart, med tanke på att jag är ett av Irsta HF's nyförvärv. Vilket jävla nyförvärv sen...... haha

husmusen

EVE! Nu har jag en sån här dag som vi snackade om igår. Det känns som att alla människor jag ser är skitsnygga och jag ser ut som en grå liten mus. Jag vill inte! Jag hatar möss!