glamour for glamour

Lite dötid på jobbet och jag hamnar på aftonbladet.se
Oksana Andersson, ja ni vet "glamourmodellen" som också medverkat i dokusåpan Paradise Hotel på kanal 5, är ju som ni alla säkert vet tillsammans med fotbollspelaren Christian "Chippen" Wilhelmsson.
Läser en intervju med henne och journalisten frågar om hennes och chippens liv och fotbollen osv:

Får du anpassa dig mycket?

- Anpassa mig? Jag har nog ett liv jag med. Jag hade ett innan jag träffade Christian och kommer ha det under tiden vi är tillsammans också.

Jag har inte mycket till övers för Oksana, det kan jag väl inte påstå, men fan där ligger vissa brudar i lä!
Lär av Oksana! Det måste ju vara en dagens...


ett underverk! pick yours!

Jag känner, precis som säkert halva sveriges befolkning, att jag kanske har något kilo för mycket på kroppen för att tycka att det ska bli kul att flasha i bikini i sommar. Och sommar är det ju verkligen väldigt snart, för att inte säga nu? Västeråsarna tar ju liksom studenten nästa vecka och så fyller jag år veckan därefter. Så ja, det är definitivt sommar nu.

Paniken har alltså börjat växa lite smått, och jag har insett att om jag ska ta mig ut det här levande så måste jag köra på stenhårt med träning och kost. Piskan i högsta hugg och FAN TA MIG om jag nuddar någonting i godisväg. Fingrarna klämmer jag i kakburken (om jag skulle våga mig på den överhuvudtaget...) och never ever att jag skulle unna mig en pizza! ja ni fattar. Jag håller på att lära mig att bli boss över min egen kropp och min eviga längtan efter allt som går att äta. 

Det går rätt bra. I tisdags befann jag mig i spåret tillsammans med Evelina. Igår befann jag mig i spåret med min älskling.  Idag åt jag världens godast räksallad, jag tror på fullaste allvar att jag skulle kunna leva på endast den.
Om ni är intresserade har ni innehållet i miraklet här:
- Hjulpasta (ja pasta äter jag. Skulle känna mig så jävla lik en kanin annars..)
- Allt som man har i en vanlig grönsallad, dvs sallad, gurka, tomat, majs, rödlök (vanlig för mig så att säga)
- Räkor
Ja, jag förstår om detta inte låter särskilt mirakulöst? i era öron, och det är det ju inte heller!
Miraklet är nämligen dressingen! Innehållande creme fraiche + thai sweetchili sås.
OH LORD!

nostalgi

åh vad jag längtar tillbaka till alla resor med  tjejerna. Ayia napa x 2, Sälen, Riddarhyttan, Hagge osv.
Vi var världens bästa gäng och vi hade så mycket kul! Idag har vi splittrats och vissa har väldigt liten eller knappt någon kontakt alls, men de blir nog lätt så. Man inser att man egentligen inte passar så bra ihop.
 Men det var kul så länge det varade! :)

Nu ser jag fram emot sommaren och alla roliga händelser med nära & kära.
Första stora grejern är west coast riot 26/6!!! men redan i helgen blir det ju som jag tidigare nämnt grillning & shopping i Stockholm. jippi jej ;P


hög på livet

Ni vet känslan när man har försovit sig? Visst är den väl härlig?
Hade ca 20 -25min på mig imorse...
Så jag sprang runt hemma som om en yr höna och letade efter alla mina pinnaler. Hittade bara en svart strumpa, så den andra fick bli vit. Medans jag borstade tänderna försökte jag hitta min mobil och mitt busskort...
Som ni kanske förstår blev det ingen frukost.

Men nu har den där känslan lagt sig. Jag har setat ute i solen och blivit stekt och kommit fram till att livet kan vara så jädrans härligt.
Till exempel, igår planterade jag blommor för första gången i mitt liv och det blev skit snyggt! Eve och jag ska ta en löprunda ikväll efter jobbet. Jag har fått lön och ska till Stockholm och shoppa på lördag. Och sen att solen skiner, att vi ska grilla på fredag och att jag gick ut kl 22 igår kväll och det fortfarande var ljust, ja bara sånt är ju bevis på hur underbart allt är!

"How many times do they have to tell you that it's perfectly fine, for you to dance around naked when you're all by yourself?!?"

you'll find me there

Idag ska det bli ordning på balkongen. Blommor blommor blommor, jag ska köpa så mycket blommor idag efter jobbet! Någon dag i veckan ska vi även skaffa bord och stolar så att man kan sitta ute och skåda de vackra blomsterna.......ha, trodde ni ja! så man kan sitta ute och dricka bärsa mena jag såklart!!!!!
haha haha haha
monday is a fucking day.

jag är så kär & galen. punktu

bästa nånsin

Jag vill ha reggae, parkhäng och corona.
Jag vill att solen ska bränna på min kropp när jag ligger i gräset och skrattar.
Det vill jag nu!!


Woah, my Mary Jane's....

hello hello hello världen

Nu har jag en ny bild. Så nu lägger jag upp den överallt. snark.. vilket drygo man är... haha
here it goes!

image57

SAY NO MORE!




jag och bella har musik-timme. Den här terrar jag henne med varje gång det är min tur att spela en låt.
Ja, behöver jag förklara varför??????????!!!!

wherever you will go i will follow

- Blunda! sa han. - Nu kan du titta....
Så stod han där med en bukett röda rosor. Bara sådär, en måndag eftermiddag. 
Jag älskar dig.


not so great

Mår som en överkörd. Trött som fan. Har pissigt ont i nacken, gaddning igår är anledningen. Säger som så många tusen andra: vill man vara fin får man lida pin.... Jäjä, det tycks vara så. Jo.

Vårruset ikväll och jag ska delta. Jobbet tvingade mig, annars hade jag aldrig någonsin satt min fot ute på västerås gator ikväll. Men sorry alla ni som vill se mig ta ut mig på 5 km, jag ska gå. I ren jävla protest ska jag GÅ.
och så mår jag ju som jag tidigare nämnde, som en överkörd....fan va de här är illa...

Det blir bad i vassen i sommar

Jag har bara en enkel liten fråga, hur gör ni människor som jobbar heltid och även hinner med o träna?
Ge mig gärna ett svar, för det behöver jag verkligen.
När jag anländer till hemmet ca 18.00 varje dag, hungrig som en gris och helt slut i skallen, känns det som att det är tack och gonatt för mig. Eftersom jag är så förbannat hungrig så lyckas jag ändå på något vis hålla mig vaken tills jag lagat & ätit upp maten (jo det händer att pannan får sig en rejäl smäll av bordskanten...)
Och nu är det alltså meningen att jag ska cykla iväg till gymmet?
till gymmet?
nu?


in the name of love

Jag har bestämt mig. Jag tror på kärleken, kärleken är störst av allt. Och varför jag nu skriver detta är för att på mitt jobb finns det en underbar människa som idag berättade en sån fantastisk nyhet! Jag blev så lycklig! Och när man hör en sådan nyhet, ja då kan man inte göra annat än ge med sig: amor vincit omnia (som jenny skulle ha sagt).
Denna dag går i kärlekens tecken.
Med risk för att låta som en sekt-ledare (haha) så vill jag bara säga att det är viktigt att berätta hur mycket en speciell människan betyder för en. Sprid kärlek mina vänner!


fucking fabulous


drop dead at 9

Jag ogillar människor som inte vågar stå för vad dom känner och tycker. Jag ogillar folk som håller käften. Sånt ogillar jag. Som fan




För övrigt så somnade både jag och mannen kl nio igår kväll. det är farligt nära gammel-gränsen!

Och då, när vi är inne på gammel-snacket, så kan jag inte låta bli att fråga mig: Har jag och de människor jag kallar för mina vänner blivit gamla? Ni vet sådär gamla så man inte umgås med varandra så ofta längre? Eller tycker vi helt enkelt inte om varandra längre? Något är det iallafall.
Jag är lika besviken på mig själv som jag är på vännerna.


LYCKOBOMB

ELVIS- THAT'S ALRIGHT MAMA !!!!!!!

sassa brassa mandelmassa

Idag laddas det här på arbetet! För nu är det bara ca 6 timmar kvar till after work. Wiho! ;-)
Jag och Bello sjunger "just gimme the light" och den som sjunger högst vinner, inte bäst, nej nej högst!
Vi skulle även ta kort på det underbara trädet som står och blommar så vackert utanför våra fönster. Men vi glömde våra kameror hemma, så det fick bli bilder med mobilkameran istället. Det får duga... för på måndag tror vi att blommorna börjar falla...

Nu ska jag försöka vakna till liv. Jag måste anstränga mig för att hålla ögonen öppna..då är det fan illa!

bad company

Dålig update här, jag vet.
Jag har faktiskt inget vettigt att skriva.. och då är det oftast bättre att låta bli. Nu gör jag iofs precis tvärtom och skriver ändå..why ,oh why?
Detta är ett TYP-exempel på hur man inte ska bete sig på sin blogg. i'm sorry guys...

jag kommer att återvända en dag. var så säker!
hej