skydiving

jag måste sluta känna. inte helt såklart, det vore hemskt att vara en människa med känslorna på en annan planet, men bara känna lite mindre än vad jag gör. jag får så ont i hjärtat, ja även när det inte ens har med mig att göra.
som när jag såg eclipse på bio nu för ett tag sen. jag fick så ont i hjärtat att jag fick svårt att andas, jag höll handen för ögonen och intalade mig själv att; det här är bara på film. töntigt, ja det kan tyckas men FAN har man varit där så vet man.
eller som när jag läser min favorit blogg och känner alla känslor hon skriver om, känner dom i magen, i hjärtat, i huvudet ja överallt. det är just precis då som jag önskar att jag kunde känna  lite mindre.

fast det är ju också därför jag kan skratta så mycket att jag inte får fram ett ord, få lyckorus som gör att jag vill skrika rätt ut, eller gråta när jag ser en vän som är så lycklig.

och till mikaela, grattis till lägenheten. du vet att jag har sagt att du förtjänar hela himlen! ♥

som ett såll

märkte ni inte att jag först skrev att jag lovat mig själv att inte köpa så mycket utemat den här månaden, för att i inlägget efter skriva att jag gick ner och köpte med mig sallad från gränden?
och i lördags åt jag sushi och igår slog vi till på stort och gick på restaurang, jag o mannen.
ho ho?? är det helt ihåligt i skallen på mig eller??

aja, jag säger ba de, tur man har två jobb.
peace!

att höra ihop

igår kan ha varit en av de bästa dagarna på längre!
slutade jobbet kl 14, gick ner på stan för att köpa med mig sallad från gränden, blev upplockad av mannen för att sen åka ut till båten. hängde på sjön tills det blev kallt och började blåsa, då åkte vi runt och kikade/planerade lite inför framtiden...;) sen åkte vi hem och värmde oss med ett bad innan vi somnade.
bara han och jag
vi är så jävla värda


om någon undrar

Nu har jag varit ute och gått mån, tis, onsdag morgon. När jag bestämde mig i fredags så kändes det hur lätt som helst. Men det är så jävla svårt. Sjukt svårt menar jag då.
Och för att inte snacka om maten som jag har ätit dessa dagar.
I måndags åt jag en tonfiskröra som fick mig att vilja gå hem och spy, ogår åt jag en räksallad som verkligen höll på att få mig ur balans men idag ska jag äta lite blandade favoriter så jag hoppas det går bättre.
Det enda jag kan tänka på är typ sushi. Jag vill döda för det.
Men jag har även lovat mig själv att inte köpa så mycket utemat (även om den är fettsnål o bra) den här månaden. Meeeeeeen, man har ju snart en semester att fira! ;-)
Då lägger vi av med den här skiten för ett tag. Gött!!!

Tjocka häxan

Nu är jag omringad.

Patrick tränar stenhårt efter att ha fått ett "jag-har-aldrig-varit-såhär-tjock"-anfall  efter midsommarhelgen.
(Sluta larva dig säger jag och frågar om vi inte kan äta spicy hot till middag. Bra stöd jag är, jag vet! Men karln ser ju förfan ut som Brad Pit i Troja. hallåååå!)
Eve ska dieta ett tag och absolut hålla igen med godiset. A och O!
Stina kör 1 timmes powerwalks på mornarna.
Katrin Zytomierska ska bli kvitt 20 kg och bjuder därför in till genemsam bantning med sina läsare(alltså mig).

Jaha.


Jag då? Jag har väl också sån jävla bikiniångest!
Är det nu man ska slå sig själv hårt på kinden och stirra in i spegeln och skrika: NU KÖR VI! JAG KLARAR DET HÄR!
Yepp, that's it man.
På måndag kör vi. Fan va kul de ska bli! (Intala sig själv, det handlar om att INTALA sig själv!)

Inga frågor på det, tack!