high high up in the sky

Tidigare i veckan hade jag bestämt att lördagen skulle bli en dag då jag gick upp tidigt, gick ut på en powerwalk, duschade och gick en vända på stan för att fylla på mitt sminkförråd.

Men,
Det slutar oftast precis såhär. Sittandes framför datorn i morgonrock och tovigt hår.
Surfandes på miljoner sidor som på något vis har anknytning till inredning, utbildning osv.
Dricker ett glas citronvatten (hade det varit för en månad sen hade det förmodligen varit en iskall cola, men tiderna förändras ;P haha) och lyssnar på bon iver - skinny love.

Jag och mannen var i Stockholm förra helgen, och jag fick ÄNTLIGEN gå loss inne på House doctor. Känslan i mellangärdet när jag går omkring där mitt ibland all underbar inredning går inte att förklara. Färgerna på ljusstakarna och skålarna som tilltalar mig enormt, tyget på den där kudden.....
Jag hade lätt kunnat sätta sprätt på hela min lön. För första gången fick jag ordentlig ångest över att inte kunna köpa allt som fanns. Sjukt men sant!
Iallafall, det jag ville komma till med House doctor var att jag igår såg att dom söker en grafisk designer på din hemsida.
Tänk om det kunde vara jag. Vilket liv va? Grafisk designer för House doctor. Jag tror jag dör.

Det är därför jag sitter här nu med min morgonrock, mitt roviga hår i en slarvig knut och mitt vattenglas och surfar som en galning. Jobbet ska bli mitt. Nångång.