idyll

midsommarafton var fin. lite stressig och lite för kort, men absolut fin!
det var massor med sill, ja massa annat mat också för den delen, många nubbar och fint sällskap.
patrick var i sitt esse och höll  låda och sjöng hela dagen (ha ha) jag vet att jag tänkte, han är fin han. min man. alla var på bra humör och ville skåla, sjunga och leka! ja vi hade himla roligt!

skönast var ändå dagen efter. när jag fick vila i hans armar hela dagen och reste mig enbart för att plocka upp ännu en godis ur skålen. jag vet helt ärligt inte om jag skulle överleva utan sådana dar?


nu är jag tillbaka på jobbet. 3 veckor sen får jag min ledighet.
3 veckor känns som en evighet, men när jag kollar min kalender så tror jag att det kommer att gå fort.
till exempel ska jag på möte idag, gå på bio imorgon, jobba extra på mitt nya jobb på onsdag, gadda mig och se hoffmaestro på fredag, gå på 30års fest på lördag. och ja, sen kan man bocka av vecka 26


jag längtar så fruktansvärt mycket efter en stuga vid vattnet. där jag kan ligga i en hängmatta och läsa en bok, leka på bryggan eller springa runt i nästan inga kläder alls och bara vara. och när solen börjar gå ner tänder vi grillen och man känner doften av grillat kött, en utav de bästa dofterna jag vet.
vi tänder tiotals ljus loch delar på en flaska rosé. vi behöver egentligen inte säga någonting alls men vi kanske pratar lite om livet

puss hjärtan

en sekund i taget

väldigt väldigt mycket att göra idag!

jobb till 16.30, åka till hallsta på möte, åka hem igen och hämta upp mannen, åka och trängas med tusen andra sista minuten handlare på Ica Maxi...
åka förbi eve på hemvägen och hämta upp en klänning, hem och rullar köttbullar, välja outfit, färga håret osv osv osv
fan jag tror jag svimmar
ibland vill jag bara slå mig själv hårt på käften för att jag aldrig aldrig kan planera nånting. gah! meeeeeeeeen jag har iallafall fixat sånghäften! Check! ;) ha ha

men när allt detta är gjort så tänkte jag krypa upp i soffan med min älskling och dricka ett glas vin. fan då ska jag njuta!

imorgon är det midsommar mina kära vänner! Sjung, lek, skåla och skratta! De ska jag göra :) och äta sill! sillen är viktig!


måndagsbarn

igår var en riktig jävla skitdag
så jag stack ut och sprang. det är verkligen det enda som hjälper

sen fick jag en inbjudan från micka & milla om fika och bio. klart jag nappade direkt!
vi såg Sex and the city 2 och fan va bra den va! hade inte speciellt höga förväntningar på den eftersom jag hört en hel del som har sagt att den va rätt dålig.

sen vet jag inte riktigt vad som hände?
men ja, idag är det lyckligtvis tisdag



Det här med vänner, ja bara vänner


vissa människor är menade att bara vara till låns i ens liv. att bara finnas under en viss period, under en i förväg redan bestämd tid. det kan vara en pojk/flickvän, en släkting, en familjemedlem eller just en vän.
sånt kan man inte gör någonting åt, det är helt enkelt ödet. och i min värld kan ödet både vara någonting vackert men också något hemskt.


men om man bortser från ödet,kan man med de allra flesta människor man har runt omkring sig, göra ett val.

man kan välja att knyta ett band som man vill ska hålla i all evighet, som man tänker slåss för att bevara precis som det är. man kan välja att älska en människa oavsett och känna att man kommer att göra allt för att få ha den här personen vid sin sida.

eller så kan man välja att låta en människa gå. att inse och acceptera att man blir olika och att man inte är av samma behov längre. att man faktiskt inte är samma person längre..
man kanske behövde varandra just precis då, just precis på det viset. sen insåg man kanske att den här personen som jag tror mig känna, inte alls är den jag trott. eller att man inte alls ser saker på samma sätt. att det här inte är någon jag vill ha i mitt liv föralltid.

det är ganska skönt, att alla har ett val. i de allra flesta fall.




jag tror såhär; man får inte alltid det man ber om, men man får ofta det man behöver. dock kanske i en annan förpackning eller på ett annat sätt än det man förväntat sig


det har varit en lång måndag. det kanske märks. det flyger en del tankar idag


DRA BALLEN I GRUSET!!!!!!

FYFAN
VA
SKÖNT
DET
ÄR
ATT
LEVA
NU

JAG SPELAR OSKAR LINNROS

JAG PEPPAR INFÖR GÖTET (WCR)

JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR LIVET

DET ÄR SÅ JÄVLA GOTT


a kind of love

den här tisdagen måste gå till historien för en av de bästa tisdagarna i mitt liv.

att må såhär bra borde vara en självklarhet, men jag antar att om man gjorde det så skulle man inte uppskatta det lika mycket.
jag har precis setat ute i solen och ätit sjukt god thaimat. nu ska jag jobba några timmar igen och sen ska jag gå på stan och köpa studentpresent till stiny!
jag ska nog sätta mig i vasaparken en sväng efter det och bara njuta va att vara jag, här och nu.


bara för kännedom;
bella och mikael förväntas få tillökning den här veckan
stina tar studenten på fredag
jag fyller år på lördag
stor båtfest på lördag
firande av mig at our place på söndag

ja, denna vecka är minst sagt händelsrik ♥

friday friday friday fri

vackrare fredag får man leta efter! ja hela veckan har faktiskt varit otroligt fin

efter en tid av lätt ångest och sinnesförvirring känner jag att jag börjar nå upp till ytan. jag kan andas igen med stora djupa andetag
nu känns mitt liv  faktiskt lite som en dröm
eller som en bra bok, där man läser de sista sidorna med ett brett leende på läpparna
skönt
lite lustigt, men otroligt skönt


idag önskar jag mig en picknick med mitt hjärta. det vore näring för själen