sidekick

just ja, angående den där lunchen som rosenhill skulle erbjuda.....
En person (jag nämner inga namn) skvallrade om att det erbjöds taco i restaurangen. Ja, personen i fråga nästan beodrade mig att gå dit och köpa. Och hungrig som jag var, gick jag dit. Jag menar, taco är aldrig fel!
Vad personen i fråga (som sagt, jag nämner inga namn) glömde, mm glömde, tala om för mig var........
att taco-h-vetet kostade 60 spänn!!! ta mig inte för snål men 60 spänn för lite köttfärs och kaninfoder!! Nä "kyss mä"  (som personen i fråga skulle sagt. men som vanlig, jag nämner inga namn)


hahaha det är tur att jag slutar om 15 minuter, den här bloggen börjar bli intern hahah

ett farväl

Jaha. Då fick man inte dricka sitt favvo-vin längre då. Om jag inte vill bli mobbad sönder och samman på jobbet, vill säga. bye bye amadeus, jag är ledsen kompis, men jag vill inte bli tagen för en alkis

uuy

Jag har ingenting emot andra människor på bussen. Bara dom inte luktar gammal svett och cigg. Och speciellt om dom luktar gammal svett och cigg och sätter dig bredbvid MIG. Då lägger jag gärna en spya i nacken på personen i fråga.

Igår var jag stressad som fan. Skulle till banken och fixa med pengar och sen till en dator så att jag kunde fixa med överföringar till alla jävla olika konton. Sen skulle jag hämta sommarkläder, eller ja, shorts är väl det enda jag använder på sommaren men inte på vintern. Sen skulle vi hämta resväska och massa massa massa annat. Tog en jävla tid och när vi klev in genom dörren till lägenheten typ 20.45 var jag nära o somna i stående position.

Blev dock smörgås och thé (älskling drack thé, jag drack oboy) framför tvn innan jag orkade ta mig ändå till sängen och krypa ner.

Idag ska jag jobba till 19.00. Jag är dum som fan som tar på mig jobb när jag egentligen skulle behöva fixa med så mycket annat innan resan. MEN, de blir nog bra....

Jag har ingen mat med mig idag så jag får gå och kika vad rosenhill har att erbjuda. jag och tusen studenter. suck

later!

JAG FICK BLI AP-GLAD IDAG!

image48
image49image50image51


Vi åker på tisdag!!!!!!!!!!

it's a chopper baby

damn. kolla liksom. kolla in hojjen! vore jag man skulle jag förmodligen få stånd. helt ärligt alltså. damn

image47

braddan är ju mindre snygg dock.............

(bilden är från stureplan.se. jag hänger där ibland)

bra eller anus

Idag händer det. Idag  får vi veta. Jag kan inte tänka på nånting annat...hjälp, jag är nog lite rädd när jag tänker efter. (nej, vi ska inte ha barn)  Om vi får ett bra svar så blir det lite kaos, lite stressigt...ja lite panik! Men fan vad glad jag blir!

Igår låg jag i soffan med en filt och en godispåse. Min söta pojkvän lät mig kolla på Grey's fast det var nån viktig fotbollsmatch. Det var förjävla nice! Han gav mig blommor igår också, min pojkvän. Dom bara var där när jag kom hem. Jag blev så glad! Ibland är han underbar ;)


Jag har så ont i triceps att jag överväger att vara sjukskriven. Funkar det tror ni?


ljushuvud

jag ångrade mig angående kebabtallriken.

var sak har sin tid

Det är sjukt. Jag har sån fet träningsvärk i armar och ben att jag ser ut som ett freak när jag rör mig. Det är fan sjukt. Och pinsamt! folk undrar väl säkert vad jag har fått uppkört.... ha ha ha

Idag är jag rätt opepp på allt. Gillar inte att vara bitterfitta men idag vet jag inte om jag kan göra så mycket åt det. JAG ÄR OPEPP SOM FAN!
så jag ska nog knalla över till 65:an och trycka en kebabtallrik....

"it's like rain on your weddingday" sjunger hon på radion och jag kan ju bara vara glad att jag iallafall inte ska gifta mig.........







jag är inte bitter.


Dagens visdom

Var inte medpassagerare i ditt eget liv

Nu åker vi!

Jag svarade ja igår när mamma frågade mig om jag ville följa med och träna. Ja vafan, lite bodypump på HSK gymnastik fixar ju jag lätt som en plätt. (Observera att jag typ inte rört mig på 2 år) Och det gjorde jag väl också om man bortser från lätt som en plätt...  och FAN vilken träningsvärk jag har idag!
Men det är skönt, då vet man att man att musklerna har jobbat!

Så nu funderar jag helt på att sadla om. Jag har ju varit handbollsspelare hela mitt liv, löpt ute oavsett årstid och maxat på gym varje dag. Men eftersom jag har avslutat handbollskarriären av olika anledningar och haft uppehåll (slöat arslet av mig) i cirka 2 år så tänkte jag att jag skulle prova på nånting annat.
Jag har försökt gymma under dessa år men hittar liksom ingen motivation längre. Jag behöver ju inga feta vadmuskler för att kunna hoppa högt, jag behöver ju inga mega armmuskler för att kunna kasta bollfan i mål... Nej, jag behöver inte det längre. Vad jag behöver nu är en fit kropp att visa upp på alla stränder runt om i världen (läs, skantzö i hallsta, löga i västerås och sanda...fan vilka stränder)

Så pilates, yoga, bodypump och step är nog fan nånting för mig! Jag måste bara lära mig hur fan man gör när man går upp och ner på den där brädan, viftar med armarna och sen kombinera allt det där, i takt med musik dessutom.....

Instruktören gapar för full hals "Nu åker vi!!!" och torkar svetten ur pannan. Jag garvar och tänker för mig själv; vafan gör jag här....


Den eviga frågan

Den frågan jag ställer till mig själv kanske femtioelvatusen gånger om dagen.  Vad ska jag göra med mitt liv?
Vad ska jag arbeta med? Ska jag utbilda mig? Isåfall, till vad?  När ska jag flytta? Vart ska jag flytta? Ska jag ens flytta!!?? ( jag är ju mellan två hem nu haha)
Jag har inga bra svar...eller jag har inga svar över huvudtaget, varken bra eller dåliga! Det är de som är grejen.. Och det gör mig galen. Det gör mig helt knäpp!
Jag är en splittrad människa mina vänner.


rock'n'roll in my soul

but today, är bobban min gud.
I WANT TO GIVE YOU SOME LOVE
I WANT TO GIVE YOU SOME GOOD GOOD LOVIN



färg är kärlek

Nä jag pallar fan inte längre. Jag tänkte vänta till dagen innan Thailand men.......jag mår inte bra av det här, varken fysiskt eller psykiskt!
Jag måste få det gjort. Helst igår, men idag får duga.

Idag färgar jag håret.

valentine

Igår när jag kom hem så stod det en vas med 10 röda rosor på bordet.
H slutade 22.00. När han kom hem överraskade vi varandra med paket...det var väl rätt onödigt, men mysigt. Egentligen räcker det med bara kärlek. (iofs skadar det inte med 10 stora röda rosor haha)
Mitt hjärta

Såhär ska det va!

Åter igen en sådan härlig dag!
Det verkar inte bara vara jag, utan även människorna som finns runt omkring mig verkar ha hittat lite extra energi och glädje.
Det är en sån här dag som jag vill promenera i skogen, dricka varm oboy sittandes på en stubbe och leka Skogs-Mulle så som man gjorde när man var liten!

Men jag får nöja mig med att sitta här på jobbet i några timmar till....
Sen funderar jag på om jag ska fika med evelina eller om jag ska åka hem och byta om till Skogs-Mulle-vänliga kläder.....
Adios!

ps. Min outfit till lördagens maskerad är så gott som klar!

vita drömmar

nej precis, jag har inte lärt mig hur man gör ett snyggt kollage av bilder. så här ligger dom kant i kant och fult fyrkantiga bredvid varandra. shit the same, meningen är ju att jag bara vill visa några av mina vita drömmar.....

image42 image45

image46




med dessa vackra möbler kan ni tänka silver, tänk buddha, tänk vitt, tänk luftigt, tänk ljus, tänk er vad underbart detta skulle bli!!

ja. jag har inredningsmani nu igen. skyller lite på bella som dragit ner mig i träsket...haha

a man got to do what a man got to do

Är inte ett lika stort lyckopiller som igår, det kan jag verkligen inte säga att jag är. Men den här dagen kan nog bli rätt bra ändå. Ska fixas med lite allt möjligt idag efter jobbet:
- Hämta bil på Hences jobb, lämna den hos Johan som är snäll och ska göra framvagnsinställning. Gå hem.
- Gå på vikariemöte inom omsorgen.
- Ringa mamma, samt ringa och boka soltid åt oss båda.
- Gå och sola och sen träna
- Gå hem och förmodligen göra nån mat att ha med till jobbet imorgon. Hata matlåda.
Om ni undrar varför jag ska gå så förbannat mycket så är det för att någon ointelligent människa tyckte att det var jätteroligt att ha sönder min cykel och hänga upp den på en skylt. Den går alltså inte att använda som färdmedel för tillfället. Och bilen är ju på makeover som sagt...

underbart


jag visste det skulle komma

image41
endast på detta sätt kan jag förklara mitt humör idag!!
Solen lyser, jag sjunger, jag ler, jag är så jävla lycklig.

Jag har hittat den, lösningen på alla problem!

Äntligen tog jag till mig det goda rådet som min käre vän Evelina gett mig så många gånger. Läs Katrin Schulman's blogg, har hon sagt åt mig. Nja...har hon fått till svar.
Men så idag, en fredag eftermiddag på jobbet när det inte finns så mycket att göra som vanligt, så tänkte jag: Äh vafan, let's do it.
OCH TACK GUD FÖR KATRIN SCHULMANS BLOGG! De senaste timmarna har jag setat och skrattat för mig själv. Katrins blogg är lösningen på mina problem. ha ha ha


GÄSP...

Jag var inte den som valde att göra den här diskussionen offentlig, ska jag vara ärlig så tycker jag att det är lite för mycket barn-nivå för mig. Jag känner att jag inte får ut så mycket genom att vara med i någon form av blogg-krig (haha). Så för att förtydliga: Lägg ner.  Och att jag inte skulle stå fast vid vad jag tycker, är ingen som helst risk.

babyboooooom

Bloggtorka härjar här!
Men jag ska ta tag i det här käre blogg-vänner...Jag ska minsann skärpa mig och skriva  det bästa inlägget, ever.
Eller ja.... jag ska iallafall skriva ett inlägg....

Igår bjöd jag över en vän på kladdkaka med grädde. Vi snackade om tighta kroppar och gym. Passande samtalsämne när man sitter och slevar i sig kladdkaka som om man aldrig kommer få äta skiten igen!
Som tur är, tycks jag ha ganska bra ämnesomsättning. haha

Nej jag är ledsen, jag hinner inte skriva det där bästa inlägget ever just nu, Ola spelas på radio och bella bombar mig med babybilder!! då förstår ni kanske att jag har helt enkelt inte tid med nån blogg just nu!!!!!!




ps. vännen som tryckte kladdkaka igår messar mig nu och vill träna.
Hon ska aldrig mer få kladdkaka av mig. ds


did you know about this?

Jag har blivit utmanad av Bella att skriva och lägga upp 7 smaskiga saker om mig. Jag försökte dra ut på det, men nu får jag väl ge upp då...
This is the shit:

* Jag ÄLSKAR tattuerade pin-up's och drömmer (i smyg) om att själv se ut så en dag

* Är jag någonstans när man inte kan dra repliken "Du, jag måste gå", tex bussen, tåget osv och ser någon jag bara är lite bekant med, händer det att jag gömmer mig för att slippa artighets-snack som "Hur mår du?, Vad gör du nu för tiden?".

* Säger jag att jag ska ringa upp dig, så ljuger jag förmodligen. Inte medvetet dock! Jag har bara jääävligt taskigt minne...

* Jag skulle lätt kunna trycka i mig en påse karamellkungen om dagen. Skulle förmodligen få panikångest efteråt men.....

* Är i hemlighet lite betuttad i Petter. Det har gått så långt att jag till och med läser hans blogg (!)

* Hinkar öl som en svamp. Med det vet kanske dom flesta? ha ha

*  Lider av telefonskräck, dock inte så grav som det har varit förut, men arbetar ändå som telefonist


Nu ska jag hem och trycka en kladdkaka med grädde. yummi! Jag har sagt att jag ska till thailand snart va?
hahah


miss zombie

Jag är så förbannat trött på att alltid vara trött. jag har iofs bara mig själv att skylla..
Längtar verkligen efter den där känslan av att vara pigg, vara på topp, vilja löpa en mil och när man väl är i mål så vill man ändå inte vila!
Jag tränade igår iallafall. var så jävla nöjd efteråt att jag gick och smålog hela tiden. Åkte förbi ica på vägen hem och lyckades motstå frestelsen att köpa med mig något gott och onyttigt. blev stolt över mig själv för andra gången den dagen!

Men ändå är jag inte nöjd. Jag är fan aldrig nöjd.
Jag måste skaffa mig en hobby. Träning är för mig ingen hobby längre, jag spyr på träning men tvingar mig själv att göra det ibland bara för att jag inte ska förslappa helt.
Jag vill göra nånting annat! Jag vill ha utmaning! Jag vill känna att jag gjort någonting bra varje dag! Jag vill vakna och undra; vad ska den här dagen ha att erbjuda mig?

GAH. i'm loosing it

see you on the other side

KORN igår....vad ska man säga...så jävla jävla grymt! dock var det lite synd att jag var trött och nykter haha.
Jag fick agera taxi när vi skulle åka hem...första gången jag körde i Stockholm..gah! Meeeeeen, det gick hur bra som helst och jag körde bara fel en gång...och de va när vi var framme i Västerås haha.

Idag har jag, efter att ha läst Evelinas blogg, bestämt mig för att bli svettig. Jag ska träna järnet ikväll!
Det ska bli hur skönt som helst. Och det är ju inte en dag försent, jag ska ju fan till Thailand om bara 21 dagar!!
PILUTTA DIG

ciao!


girls night out

En underbar fredag med alla tjejer hemma hos Gittan. Smörgåstårta, vin och massa tjejsnack!
Gittan fick presenter av oss alla och verkade nöjd? :)

Lördagen var galet skoj! Det är alltid kul att festa och dansa med bästa vännerna!

Jag var rätt dålig i söndags när jag vaknade, men jag valde ändå att följa med familjen till kusinen i Strängnäs. Kusinbarnet fyllde 8 år och det kalaset vill man ju inte missa. Paket(igen), smörgåstårta(igen) och mängder med bullar. Blev dock inge vin för min del på de här kalaset..undra varför.... Lirade lite guitar hero och det var värt att följa med bara för att kolla på mamma när hon spelade haha!!

På kvällen skulle jag åka och köpa lite fett. Det visade sig att alla pizzerior redan hade stängt. Fan va sur jag blev

karlsson, karlsson världens bästa karlsson

När jag sitter på "mitt" säte, trött som ett cp, med mössan nerdragen och med bästa musiken i öronen, ja då älskar jag att åka buss...jag älskar dock inte bussen så jäääävla mycket när den åker för sakta eller tar upp för många passagerare så att jag kommer försent till jobbet!

Jag har märkt att jag vet på vilka hållplatser olika människor kliver av och på. Så när någon människa fattas en morgon tänker jag: Aha...kanske ledig idag då, eller började en annan tid...
vV har nästan blivit som en lite familj, vi bussfolket. iallafall från mitt håll.... hahaha

Jag vill att arbetsdagen ska ta slut nu! Bella sitter här och terroriserar mig med Karlsson, jag tror dom har bildat någon sorts pakt hon och Karlsson, mot mig. Han vill alltid bara vara vid henne........
Det är iofs inte därför jag vill att dagen ska vara slut, jag gillar både Bella och även Karlsson vääääldigt mycket! utan jag vill att den ska vara slut så att jag kan få åka till min lilla gittan. vi ska nämligen fira hennes födelsedag idag! God mat och massa sköna bönor :)


man blir karlsson-skadad av att jobba här!!!!!!