Lite babbel, fast viktigt babbel

Hamnade på Natasha Peyres blogg idag. Tankeställare:
Det har väl både du och jag gjort, spytt lite galla över både Natasha Peyre, Marie Plösjö och alla andra storbystade skandal blondiner? "dom  är ju ändå så blåsta så dom får skylla sig själva" 
Och det är inte lätt att vara fördomsfri (fick nyss höra att ett annat ord är naiv, då de inte finns någon som är helt fördomsfri) men jag tycker verkligen att man ska försöka, för sin egen skull om inte annat. Man måste må så mycket sämre som person om man hela tiden måste trycka ner andra och snacka skit. Dessutom måste man bli så trött i huvudet av att hela tiden hålla koll på andra, jag tycker det är jobbigt nog att hålla koll på mig själv? haha.
  
Eftersom man bor där man bor, i lilla bruksorten Hallstahammar, så är man rätt van vid att folk bryr sig alldeles för mycket om vad andra gör. Jag har hört så mycket roliga och mindre roliga saker om mig själv så det är inte klokt!
Folk vill så gärna lägga sig i sådant dom inte har någonting med att göra. Och en del människor älskar att skvallra och sprida rykten och bara vara allmänt elaka.
Vissa tjejer har så svårt att acceptera andra vackra tjejer. Sånt tycker jag är tråkigt.

Hade jag tid skulle jag skriva mer, blev lite tvärt slut här, men jag har en buss att passa!
hejdå alla sötnosar!


panic at the, work

nu måste bella komma tillbaka från rasten för jag håller på att kissa på mig!

gohatt som min käre vän evelina skulle sagt

då ska jag väl berätta för er nyfikna bastards hur min helg såg ut:
i fredags var vi ju som jag tidigare nämnt på invigning på carlings, det var tipptopp, både jag och h fick med oss lite kläder hem (för de va ju himla otippat..!).
Sen hängde vi med familjen sundström/helmin en stund, fick träna på att vara mamma haha. sen vi midnatt  nångång, kom vi på att vi kanske skulle åka hem eftersom vi skulle  åka med 08.00 tåget till stockholm dagen efter....

Och till Stockholm kom vi! (dock inte med 08.00 tåget) det var en mysig men kall dag, som inte helt otippat innehöll en del shopping. trots det finns det fortfarande tusen saker kvar som vi vill köpa, helt sjukt!
Sen åt vi supergod mat på restaurang och hade mys :)
När vi kom hem var det bara att svira om och sticka iväg på galej! rumla runt på bluemoon den kvällen, och det var helt okey. slocknade hemma hos h och sov till två dagen efter............ de va fint som fan!

nu har man en hel arbetsvecka framför sig. men på fredag ska vi (ja alltså jag och h) åka upp till folket i söderbärke och baka pepparkakor och dricka glögg. och jag är världsbäst på pepparkaksbak så dom andra lär passa sig! och h är världsbäst på att dricka glögg, så hela söderbärke lär ju passa sig.....
ha ha ha

åter till jobbet! BYE

you got me

invigning för "nya" carlings ikväll. passar alldeles utmärkt  eftersom jag får hämta ut mina kläder idag (jippi) gick fort som attan att få hem dom faktiskt, plus till leverantörerna! vet att det kommer grymt band och spelar där ikväll, på carlings alltså. skoj som fan!
jag ska bara springa en sväng på stan innan jag styr stegen hemåt, måste ju göra av med lite pengar nu när man fått lön...jag och pengar, shit.
efter invigningen ska vi umgås med trevligt folk och träffa den, förmodligen sötaste lilla tjej ever. h är faktiskt lite orolig över att jag kommer att kidnappa henne..........
det åtetstår att de. ser ni en liten rödhårig böna med en ännu mindre, skitsöt tjej i famnen, ja då är de förmodligen jag. men dont you worry, jag har bra hand med barn!

jag älskar dig

inatt slipper jag sova ensam!!

jag vill bo i en svamp annars får jag....damp?

Det kommer smygande ibland, min inredningsmani. det är så förbannat jävla  jobbigt så jag vet i ärlighetens namn inte vart jag ska ta vägen? jag har kommit på att jag är rätt mycket för de där med mani. och det är det som är problemet liksom...för det mesta går jag visslande genom vardagen, tycker att jag fan har det bästa livet man kan ha och ger mig själv en omgång för att jag förra månaden tyckte att allt sög och att jag inte hade nånting värt.
men så händer det ibland alltså.
jag får liksom en sak på hjärnan och där stannar det. då kretsar hela min vardag runt just det. nu har jag klippt ut soffor, filtar, serveringsfat, kuddar, plädar, tapeter och lampor från alla tidningar som finns i huset. jag har plöjt alla inredningsbloggar som finns på nätet, jag har besökt ikea.se miljontals gånger efter varann, jag har gått igenom checkpoint charlies sortiment i huvudet och jag har tänkt och tänkt och tänkt på hur det ska se ut hemma hos mig när jag får arslet ur vagnen och flyttar. fan, kan det inte vara nog nu? för den här gången iallafall?

godnatt världen!

i can go with the flow

så var det måndag.
jag går omkring som en zombie i veckorna och längtar till helgen,  när helgen kommer jobbar jag fast jag egentligen inte  vill. kommer på att det är jävligt drygt att jobba helg/natt och bestämmer att jag fan inte ska ta på mig nått nästa helg (yeah right) och faktiskt, nästa helg blir det inge jobb. nästa helg ska jag gå på invigning och vara snygg som fan. och sen ska jag ut och svira med roliga människor!
om jag nu inte blir sjuk. h är nämligen sjuk som ett djur och han har väl säkert smittat mig. det är väl nån gubbe där uppe i himlen som tycker att om jag ändå inte ska jobba, ja då kan jag lika gärna vara sjuk. så då bestämmer han det. vilken jävla gubbe

james blunt du ska vara tyst!

Jag kände mig som en påse skridskor när jag klev upp imorse(kan berott på att mitt hår var sunkigast i världen och jag sovit så djupt att jag fått ränder i ansiktet av kudden, jag hatar att få ränder i ansiktet av kudden!) men,  morgonen blir bara bättre och bättre, det är ju underbart!

gårdagen var också riktigt riktigt bra, inte på morgonen dock men den artade sig under dagen och slutade sådär löjligt bra. efter jobbet åkte jag och h och badade och sen köpte vi en stor godispåse och satt och garvade sönder oss at his place. haha bilder kommer att läggas upp, måste visa världen hur h kommer se ut med några  fler år på nacken och med lite mer mustach! haha

idag ska vi gå på stan lite och köpa sånt där riktigt nödvändigt skit, ringar till allt skrot man har i ansiktet och öron. de är fint dä! idag suger de riktigt i flott-mat-tarmen så de finns risk att de blir lite spicy haha

yippee ki-yay motherfucker!

rubriken kan verka lite framfusig...ja, det är väl meningen antar jag. eftersom james blunt förstör min hittills så perfekta dag med sin äckliga goodbye my lover. usch spott och fräs. jo den är vacker men den ger mig dåliga vibbar.

silly

nu sitter jag här och nätshoppar, igen....jag som inte ens vet hur mycket jag kommer få i lön?!
ta mig inte för dum, jag har bara ett sjukligt sug efter nya kläder!

nu har jag snart lunch och sen bara några få timmar kvar på jobbet. sen bär det av mot nya (hemliga) äventyr! hihihi

so long!

little miss sunshine burned the city down

veckorna flyter fan ihop. helg betyder inte längre ledigt för mig. jag är så jävla trött på skiten
nu är de ju fan på tiden att det händer något drastiskt


tankeverksamhet

nu har jag beslutsångest om jag ska börja plugga snart eller om jag ska fortsätta vara timvikarie på miljontals ställen och resa lite. ja fan vilken beslutsångest jag har

idag ska jag och h åka och bada. det är alltid kul att bete sig som tre år och leka i vattnet!
snart har jag lunch och sen har jag bara 1 ½ timme kvar på jobbet, wiho


är vi framme snart?

nu finns det saker att se fram emot:

- 25 och 27 nov, BIG lön ramlar in på kontot (i wish)
- När lönen har kommit kan jag äntligen bli ännu mer redhead
- 14 dec, Lillasyster på sigurd is the shit
-  Jul & nyår är ju en självklarhet att se fram emot!
-  20-24 jan Vemdalen
- 24 jan (hoppas vi hinner hem) isåfall blir gaddningen klar då
- 4 feb ska Korn förgylla kvällen
- slutet av feb, början på mars finns det risk för att jag åker till Thailand i tre veckor!

jag har säkert glömt någon rolig händelse, jag menar jag har ju ett sådant roligt och händelserikt liv haha