veckans bästa onsdag?

här kommer ett litet livstecken!


Vi har flyttat nu! Allt känns underbart, nästan löjligt bra! Det var ett jäkla jobb när vi höll på..jag hade grym träningsvärk i armarna dagarna efter (och då bar jag mesta de lite lättare kartongerna haha)
Patrick var världens bästa och bar allt i vår väg! Även Jocke var grym och blev en hjälte när han kom och hjälpte till andra dagen.

Så nu bor vi i lite lätt kaos kan man säga. Det är tusen saker som måste inhandlas och jag vet egentligen inte vart vi ska börja.... Vi tänkte iallafall ta en tripp ut till Ikea på fredag! Bilder kommer, jag vågar ännu inte yttra mig om när.

Jag är i tröttkoma nu och orkar knappt trycka på tangenterna. Shit alltså, jag måste lägga av med att vara vaken hela nätterna....

bye!! 


hon och han

det var i slutet av april och sommaren låg framför hennes fötter. hon var ensam för första gången på så många år och känslan var rätt underbar. nyfikenheten på det här livet var så stor att den knappt rymdes inuti kroppen.
att äntligen bara få bry sig om sig själv, slippa bråka, slippa oroa sig, slippa alla sveken som gjort så ont och bara få LEVA.
hon hade precis kommit hem från sitt livs resa. det bästa hon gjort hittills i sitt liv, som fått henne att se på saker med andra ögon. hon kände att livet just nu var till bara för henne.
så hon levde.
och så plötsligt bara fanns han där. helt utan förvarning.
hon visste mycket väl vem han var, hon hade träffat honom flera gånger tidigare. men aldrig såhär..
hon blev nyfiken på honom som person. vem var han egentligen? vad fanns inuti den där kroppen och det där vackra utseendet?
och någon gång i livet ska man väl känna sig totalt knockad. för det var det han gjorde med henne.
och då bara känner man, att man aldrig vill vara utan varandra. det bara är så.


bad attitude

ja dålig uppdatering av mig... i know my shit, så att säga.

var nog exakt en vecka sen jag printade ner någonting här....så vart ska jag börja nu?

veckan som gått; jag har varit och tränat min älskade aerobic, jag har träffat Evelina och sötaste Klara, jag har varit på cirkus och druckit öl med Åsa, jag har legat i ett badkar i timmar, jag har såklart jobbat och nu sitter jag här och njuter av livet och lyssnar på bruce springsteen.
fan hur gött får man ha de egentligen? ;-)

CIAO!

todays most wanted

Idag vet jag precis vad jag vill göra.

Jag vill gå ner på stan och köpa mig en flaska vin. Sen vill jag städa upp hemma och  öppna fönstret så att hela lägenheten kommer att lukta rent och nytt.
Och där mitt i himmlen vill jag sitta med ett glas av mitt nyinköpta vin och lyssna på Elin.

printed.

simple man

tänk va, vad enkel människan är
ge oss lite sol så är världens alla problem lösta

idag ler jag!

tradition

Länge har jag velat införskaffa en tradition i mitt liv. En ny en, som jag själv lagt till. Som jag har valt att göra till en tradition och inte som bara har "hängt med".
Jag har lite i smyg avundats människor som berättat att dem till exempel går och äter brunch varje söndag, spelar tennis med några vänner kl 18.00 varje måndag eller dricker ett glas vin med människor man tycker om en tisdag. Det är precis sånt där som jag velat ha in i mitt liv!

Och vet ni vad, varje tisdag och torsdag går jag och tränar med Bella & Åsa. Efter träningspasset går vi och äter tillsammans och sitter kvar långt efter att alla har ätit upp, för att prata om livet. Om själen.
Vi har gjort det tillräckligt många gånger nu för att man ska kunna kalla det för tradition.
Och det är så härligt. Jag älskar älskar älskar det.

Det är härligt när en torsdag man trodde skulle gå åt skogen, blir den finaste torsdagen på länge.

blaha blaha

jag går och längtar till mina träningstillfällen. verkligen längtar. och det är inget ljug nu, det är helt sant!
därför är jag jävligt sur nu för att jag inte känner mig riktigt frisk!
igår var jag tvungen att hoppa över yogan och som det känns nu kan jag inte gå på dagens aerobic heller.
fan fan fan fan fan

jag har gjort allt för att bli frisk. sovit en massa, kollat film och ätit godis, tryckt i mig massvis med c-vitamin och druckit vatten. vad mer ska man behöva göra?

sitter på jobbet med raggsockor och halsduk och huttrar. vilket jeeeeevla skit!
jag återkommer.....


om du var här

ibland kan man tänka; men visst är det konstigt att man kan sakna någon som man ser varje dag?
men det är inte så konstigt

för när han är den absolut finaste människan man träffat i hela sitt liv. som alltid alltid vill veta hur man mår och om det finns någonting han kan göra för att göra en glad när man är ledsen. som visar att han trivs i ens närvaro och som kan konsten att tala om för en tusen gånger hur vacker man är utan att det blir tjatigt. som har den tryggaste famn man någonsin legat i. och som får en att skratta som ett barn, från hjärtat.

då förstår man, att det inte är så konstigt att man saknar honom när han inte är här ♥


När det gäller helgen så har den varit fin. Mest för att jag äntligen fick träffa Klara. Att någonting så litet(klara var i mina ögon helt miniminimini) kan röra upp sånna stora känslor.
Jag har aldrig varit en stoltare vän än då ♥