New year

Idag är sista dagen på 2008. Jag har en sån in i helvete bra känsla i kroppen. Jag kan sätta mitt huvud på att 2009 kommer att bli ett grymt år. Men den här lyckokänslan i kroppen kan det inte bli annat än bra!

Så Gott Nytt År min vänner. Se till att få det som ni vill!
 

biodate

Föresten så vill jag gå på bio. På Australia. Någon?

dassigt inlägg

Idag tog jag lite sovmorgon. Så jävla skönt att inte behöva stressa! Drack varm choklad med honung (halsen är krasslig som fan) och läste tidningen..när fan hann jag läsa tidningen sist?! Nice nice.

Är ganska stressad över imorgon. Ska ju på 70-tals fest hos min kusin, och jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig! GAH. typiskt mig...
Är iallafall pepp som fan på fest! Den här festen skulle jag inte vilja missa för allt i världen. Jag har en känsla av att jag kommer garva ihjäl mig! Förstå hur fula(alt. fulla) alla kommer vara....haha


Nej fy. Jag gjorde ett tappert försök till att blogga, men det verkar fan lönlöst.  Nu ska jag kika upp lite grejer.... ang min och mickas resa. För fan va den närmar sig med stormsteg!!! wiiiii :D


me and danny boy

Hör låten Radio med Danny. Skrattar ihjäl mig. Jag drömde igår natt att jag och Danny kila stadigt. HJÄLP! haha.
Nu får Hence komma hem!! ;-)


High life!

God Jul och god fortsättning osv osv!
Jag har haft en jättebra julhelg med fina paket, massor av god mat, mycket fest och mycket skratt! :D Julafton firades hemma hos mamma och pappa med familj och släkt. En mycket lugn och trevlig kväll, precis som jag hade bestämt haha. Juldagen började hos min farmor med kalkon på bordet som tradition. Sedan vidare till Westerqwarn! Blev en sen natt och mycket skratt! På Annandagen tog vi med danskorna ut på galej! Har haft så grymt kul, mycket tack vare Micka och Sofia, vilka pärlor ;)
Nu sitter jag här och dunkar musik på högsta volym. Jag mår så jävla bra!

Låt livet föra dig framåt.


let's say forever

Åh herregud. Sitter på jobbet. Jag fick nyss ett blombud för första gången i hela mitt liv.
Världens största rosbukett. Från min älskade sambo. Jag är helt stum.
Han är underbar. Helt jävla underbar!!!!!!!!!!!!!

i need to feel you



jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

Why is it so fucking hard???

Alltså seriöst, nu fick jag världens största panikångestattack! På riktigt.
Kollade nyss på expressentv på ett litet klipp när Katrin Zytomierska tränar. På 6 veckor har människan gått ner typ 5 kilo. Riktigt bra jobbat!!
Jag känner lite såhär va....THAT WAS SUPPOSED TO BE ME!
Jag tränar mer än på länge och jag äter inte alls lika dåligt som jag har gjort. Ändå händer det ingenting. Inte ett skit!
Är det någon där ute som förstår min frustration? Någon?? Vem som helst?!
Nu ska jag matstrejka.

jippi

wihoho på lördag ska jag åka bräda! i'm so lucky lucky lucky :)


rose dawson

Det är Titanic på tv nu. OM jag tänker på Hence. OM! Varför vet bara dem som ska veta.

Jag vet att ni förmodligen är trötta på att höra mitt eviga tjatande om hur mycket jag saknar Hence, så jag tänker överraska lite (tadaaaa!) och skriva om nått helt annat nu!
Jag har nämligen något kul att berätta: På lördag ska jag åka bräda!!! Så jävla laddad som man kan bli, är jag!
Så att så är de babys :) hell yeah!

Nu ska jag återgå till Titanic.
Godernatt mine vänner /rose



smack

Nu har jag ätit julbord! Hohohohohohoho! :D nu ligger det sill, potatis, skinka, prinskorv och köttebullar i min lilla mage. mmm så bra man mår!!

monday

En jättebra dag! Vaknade och var på mitt bästa humör. Kom att tänka på att det är jul-lunch på jobbet idag! Jag har längtat som satan i en veckas tid!!! 

Men det är också jättejobbigt just nu. Det är verkligen skit att ha sin pojkvän på andra sidan jorden typ. Asjobbigt......

DRAMA

JAG HAR ÄCKLIGA SHOPPINGBEGÄR!

HON FÖRTJÄNAR HELA HIMMELEN



min vackra vän

besatt besatt besatt besatt besatt


look after you

Imorgon ska jag köpa Grey´s Anatomy boxen. Det kommer bli ljuvligt. Men även ett hejdlöst gråt-maraton. Så då vet ni vad jag ska göra i helgen haha

jag saknar dig....

som gubben i lådan

Imorgon kommer min familj över på middag. Vi ska äta pasta med sås gjord på räkor, paprika och saffran. Gött! (hoppas jag)
Idag känns som en bra dag!  Känner att jag innehar mer positiv energi än på länge!
Så idag ler vi mina vänner!


my heartbeat



Allt jag behöver göra är att blunda och falla,
du fångar mig alltid i precis rätt sekund.


kärlek

Min älskling ringde mig från thailand igår, 3 gånger. Varje gång slog mitt hjärta dubbelslag! En sån lyckokänsla att få höra hans röst! Denna underbara människa.....Jag längtar så tills vi ses igen!!!


welcome to hell

Jag skriver ingenting idag, så jag jag ingenting skrivit. Bäst att sluta här, annars kommer det förmodligen spruta ut svordomar och djävulskap ur min mun. BYE BYE


Crybaby

Såhär är det va, jag kollar alltid på Grey's. Och jag gråter alltid. Mer eller mindre beroende på dagshumör och avsnitt. Idag grät jag mer. Så mycket att grannen eventuellt kan ha hört mig.
Och i vanliga fall, när Hence inte är i Thailand på äventyr, så brukar han trösta mig.
Han kan skratta lite åt mig också, men det är mest för att jag är så söt när jag är känslig (har jag velat tro iallafall?)
Idag, som ni kanske förstår med tanke på texten, så hade jag velat ha Hence här så han hade kunnat trösta mig. Jag fick nöja mig med tröjärmen och en av våra soffkuddar.
På en skala från 1 - 10, hur söta var inte det gamla paret i kvällens program?
Och räck upp handen, alla som inte grät när sötisgubben förgäves försökte återuppliva den söta lilla gumman?
Ja. Där ser ni.


Ps, den här j*vla detoxen tar livet av mig. Idag när jag kom hem från träningen var jag så hungrig att jag mådde illa. Kräksjuke-illa. Jag hävde i mig soppan som fanns i kylskåpet! Helt grotskt måste det ha sett ut.....ush. Tur att veckan snart är slut.

me and my darlings

JUST JA!
Jag och Eve satt och kollade igenom bilderna på hennes dator igår. Shit vad vi har gjort mycket! Och fan va roligt det är att blicka tillbaka till allting! Och vad alla har ändrat sig genom åren!!

Jag drömde en sån rolig dröm för ett tag sedan. Det var så att jag och alla tjejerna hade gjort en stor bok. Där var det massa kort på var och en av oss och så fick alla skriva hur man var som person och vad man hade gjort för sjuka grejer och så vidare.
Det var helt klockrent!! Så därför har jag bestämt att vi ska göra en sådan bok i verkligheten.
För min dröm måste ju ha varit ett tecken!

Så därför måste vi börja samla ihop allas gamla och nya kort! Från fester, från semestrar, från skolan, från balen, från bakisdagar, från sommaren, från sälen. Ja, allt!!! Jag längtar efter denna bok! :D

en dagens tack

Tränade igår, gick väl sådär. Känner att man ligger efter både handbollsmässigt och konditionsmässigt....
Tror jag hade förväntat mig att de skulle vara roligare. Att jag skulle känna att: fan va kul de här var! Men jag kände mig mest trött....

Eve hade köpt en jättegod sallad åt mig när jag kom hem till henne efter träningen. Tack darling!
Började dock på lite illa när jag skulle sova.....haha ;) vet inte om de var salladens fel eller inte?  men de gick över som tur var. ingen kastspya eller liknande!

Vad som står på listan för dagen är; Massage kl 15.30, träning 18.00 och Grey's 21.00
Sen är det bingen för min del!

ciao!

vanlig uppdatering

Uppdatering om mitt detoxande:
Jag tackade nej till godis när de bjöds på jobbet igår.
Jag åt ingenting av godiset och chipsen som min syster lämnat efter sig, fast det låg på bordet när jag kom hem igår!
Jag tackade nej till banankaka när det bjöds på jobbet idag.

Mycket stolt över mig själv!
Men det är egentligen inte godiset och sötsakerna jag saknar, det är tex en tallrik pasta med god krämig pastasås som jag verkligen skulle kunna döda för!!!

Igår ringde min älskling från Malaysia. Kändes sjukt. jag började såklart lipa....men vafan gör man?! Det är ju hemskt att inte ha honom hemma!

Snart sprängs nog mitt huvud i bitar. Jag börjar bli riktigt orolig över min huvudvärk....
Jag som ska träna idag också. Och sen ska jag sova över hos Eve! Mys :)


heartbeat

Igår åkte mitt hjärta. Jag blev helt tom.

Idag startade jag min detox. Känns bra, jag är peppad som aldrig förr! Får se hur de går med träningen bara...man ska ju helst inte träna så hårt under detoxen. men men...

Jag är på skit dåligt  humör idag.