bye bye, bye bye

jag bara måste spela disneyland after dark på högsta volym. så jävla befriande!
imorn drar jag till alanya och slukar sol & sipprar bira, softination
hell yeah


there is something inside me and i know it's good

Under en längre tid har jag ställt mig frågan ett x antal gånger, när slutade vi se varandra som vänner? Jag undrar när vi började se varandra som onödigt tidsfördriv? Jag undrar när vi blev så förbannat jävla tråkiga?
jag är så besviken på allt vad kamratskap heter


people like people like

helt besatt av dirty dancing, fattar inte, det räckte inte att jag kollade på den igår precis innan jag slog igen ögonen, jag var bara sjukt tvungen att kolla på den idag igen. snälla ge mig en man som kan röra på höfterna som mr johnny haha

i fredags blev jag full som en kastrull. vi slutar där....
i går tog jag mig till jobbet på nått jävla vänster, sådär lagom jobbigt att ha klockan på 06.45, SNARK!  jag ville ta livet av mig, bokstavligen.
slutade jobbet 17 och hade en ängel till mamma som kom och hämtade mig. åt mitt första mål mat den dagen och somnade ca 21.00. end of the day

idag jobbar jag igen. life sucks och människor svarar alldeles för sällan i sina förbannade telefoner!

en hjälpande hand

varning till alla som inte har ett stabilt förhållande, Lars W feat Miss Li - Om du lämnade mig nu, är inte att rekommendera.

jag ska ta en promenad ner till affären och köpa ingredienser till en tårta. min lillasyster, som inte är så liten längre utan snarare 15 bast, flera centimeter längre än mig och med mycket större fötter, ja bruden klår mig i bh-storlek också tamefan (there is no need to lie), fyller år imorgon.

jag är av som fan. men man ska väl gå på några bira på fredag iallafall. vi bor ju trots allt i Hallstahammar.
- Adjö

this years love

"when you hold me like you do"


det är ju så vackert att det är äckligt

fru & man

jodå, det var längesen jag var på bröllop, sist var när mina föräldrar gifte sig - och det var inte igår! men,
igår var det då dags igen- brudpar denna gång var maria & dan.
det var en kanonkväll! slocknade i taxin påväg hem och idag när jag vaknade undrade jag hur jag hamnade i sängen? haha. grym livemusik - hans och greta, the knockouts bland annat, och massa roligt folk!
av med hatten för matilda. hon var en trogen partner hela kvällen tills det var dags att pallra sig hem...då tog hon en avstickare.....haha!
Naturligtvis glömde jag kameran hemma, så jag får förlita mig på dom andra som hade huvudet på skaft, när jag får bilder lovar jag att lägga upp några stycken.


Nu sitter jag här, bakfull och jävlig och bara älskar livet. fan så det kan gå, men det är det som gör det så jävla härligt! ikväll blir det film i sängen...softination.


tack & bock!
ps, jag överlevde fallskärmshoppet! ds.