tjöt tjöt vilket jävla tjöt

nu är jag sådär jävla överdryg och jobbig igen. men allvarligt, jag tror att jag kommer att, inte dö men må psykiskt dålig och lida i resten av mitt liv, om jag inte får åka till thailand igen. typ nu.
Jag kommer även att må piss om jag inte får uppleva Bali, Indonesien, Afrika, Japan and you name it.
Alltså sammanfattningsvis: jag kommer att krivera om jag inte åker härifrån

en liten spark i baken bara...

kom igen, kommentera mera!

psyko brud den där emma

Man blir aldrig klok på livet. Jag känner nog ingen annan som har ett så snurrig liv som jag! både gott och ont!

Men en sak vet jag iallafall säkert, man lär ju packa sina grejer på direkten och flytta långt bort från Hallsta. Iallafall om man inte vill bli på smällen och få ett kvitto på husköp i handen!
Självklart får folk göra som dom vill, men det har väl inte undgått någon att de verkligen är BABYBOOM bland ungdomar i Hallstahammar? shise.
Man får hoppas att det är genomtänkta beslut och inte bara så att man hakar på trenden (för de ser inte bättre ut än att de har blivit en trend). Och innan ni börjar spotta, skrika och svära åt mig att  jag inte ska lägga mig i andras liv och beslut, så vill jag bara tillägga att jag enbart skriver utifrån vad jag tycker och tänker. De personer som skaffar barn tidigt, köper hus och stadgar sig, tycker uppenbarligen inte alls som jag och det är fine för mig!  Alla tycker olika, fan va tråkigt annars! Jag vill alltså inte kasta skit på någon utan vill bara vädra mina tankar.

Jag är nämligen inte alls redo för barn, villa, volvo vovve och hela det paketet. Jag är fan lite skraj för sånt. Så därför kanske det är bäst att jag flyttar in till stan och lever ett vilt singelliv tills jag stupar i trappan på bmb. ensam, dyngrak och utan de tre V:na (hahaha) och utan de där tre V:na + bebbe, kanske man kan få sig en jävla karriär också? dä vore junte fel!
Ne, nu ska jag sluta skämta och gå och hämta, mat! (snart)

tack och hej och förlåt, men jag har fan bara sovit en timme inatt! ha ha

nightminds

När man tänker så det knakar i skallen, är väl det minsta man kan begära att det ska växa fram ett vettigt svar tillslut? Jag menar, vad är det annars för mening med allt jävla(rent ut sagt) tänkande?!
Ni som läser denna blogg regelbundet vet ju att jag ofta tänker på min livssituation och vad de egentligen ska bli av lilla mig.. och på senare tid har sådana tankar tagit över resterande tankar som finns i mitt huvud. jävligt jobbigt faktiskt.
Jag undrar om jag inte vill vara en fri själ


highway

jag önskar att alla människor lyssnade på audioslave- be yourself



someone finds salvation in everyone
and another only fame
someone tries to hide themself
down inside their selfish brain
someone swears his true love
until   the end of time
another runs away
separate or united?
healthy or insane?

to be yourself is all that you can do
to be yourself is all that you can do
to be yourself is all that you can do
to be yourself is all that you can do


you can be fading  out
and pulled apart
or been in love
every single memory of
could have been faces of love
don't lose any sleep tonight
i'm sure everything will end up alright
you may win love

any day now

Nu kan det vara så jävligt att jag är påväg att bli sjuk. Tragiskt men troligen sant...huvudet spänner, halsen ömmar och näsan rinner. stackars stackars mig :(
Så ikväll ska jag krypa ihop i soffan, med varma duntofflor och nyinköpt pläd, och inte röra mig ur fläcken förrän klockan är sovdags. Och sovdags ska det blir tidigt ikväll kan jag säga...

Missy Higgins. .Känsla. Underbart. Gåshud

Min gobit

image52

Här har vi luren jag köpt. Jag ska lägga in en bild på min gamla sen, så ska ni se att jag faktiskt behövde en ny!

sprid glädje!

Jag är en Slösa. Det slog mig imorse när jag satt på bussen.
I Thailand shoppade vi både kläder och lite inredning,  vi har inte ens varit hemma en vecka och JAG har redan shoppat ihop till detta:

- 1 par svarta jeans
- 1 vitt linne
- 1 svart topp
- 1 väska
- 1 solpuder
- 2 stora vita kuddar
- 1 mobiltelefon


Detta är vad Jag & H har köpt tillsammans:

- 1 bokhylla (som vi använder som skohylla)
- Fjortontusen ljus i olika storlekar och färger
- 2 stora sittkuddar
- 2 stekpannor
- Påslakan
- 1 stor vas i glas
- 2 gröna krukväxter


Detta är vad jag kollat på men tänkt: "Jag köper det imorgon...." så förmodligen köper jag det idag, slösig som jag är:

- 1 par vita DC-skor
- 1 grön DC t-shirt
- 1 svart mössa
- 1 longboard

Man får ju skaplig ångest...............


it's hollywood baby

I fredags skulle vi pimpla vin och gå på spelning. det sket sig och vi blev hemma i soffan istället..
I lördag var det snurresprätt hela dagen: storhandla på Maxi, ett sjujävla virr-varr inne på ikea, hem o städa och börja laga mat. Gäster kl 14.
När gästerna åkt hem, korkade vi upp vinet som vi missade i fredags. Det anlände fler vin-sugna människor hem till oss och tillsammans tittade vi på Melodifestivalen. Jag har ingenting vettigt att säga om det......
Men full som en kastrull blev man av det där utsökta vinet (skratt) och det var väl tur det, vet inte hur jag annars skulle ha pallat hela spektaklet Melodifestivalen?!

Idag är det meningen att jag ska agera smakråd åt min mamma som ska köpa en ny skidjacka, men jag har så satans ont i magen att jag undrar hur fan det ska gå till? (En ipren på det där så....)
Mamma är inte här förrän efter halv 5, så jag får springa på stan ensam en stund. Då ska jag gå och boka tid för klippning och nagelförlängning... Jag ska nog bli svarthårig igen föresten. Tror jag... Troligen.... Kanske...

Himlen runt hörnet eller ja, iofs 10 timmar bort

Jaha. Platt fall på Arlanda. Drog en suck och tvingade mig själv att inse att vi faktiskt var tillbaka i Sverige.
Regn och svart himmel utanför flygplansfönstret gjorde det jävligt svårt att förtränga verkligheten, även om jag verkligen ansträngde mig till det yttersta....

Har haft 15 underbara dagar i paradiset! Thailand kan verkligen konsten att trollbinda sinnet... 
Att äta frukost, bestående av bla söt syrlig färsk frukt, med fötterna i ljummen sand och titta ut över turkos-blått vatten och gröna lummiga berg, det är något som alla borde få uppleva. Att ligga på en terass med soft musik i bakgrunden, med en kall öl i handen och med solen i ögonen, ja det kändes fan som mitt kall. Att ligga i en hängmatta och bara vara, att snorkla i vatten med tusen färggranna fiskar så att du får känslan av att befinna dig i ett stort akvarium, ja allt det och allt det andra vi har upplevt under våran semester är helt sjukt.
Om det inte vore för mjölk och egen säng så skulle jag aldrig ha kommit hem! (haha)

Och till mitt hjärta, tack för att du är du.


Nu har jag lite att stå i innan arbetspasset är avklarat för idag! Bye.