minnen

hey!

jag vill dela med mig av den 
här

när Jag och P precis hade träffats var vi på fest hos en vän till honom, vi hade liveshow till den här låten hela natten, ja långt in på morgonen! när solen började gå upp skulle vi lifta hem, men det var ingen bil som stannade så vi började gå. P bar mig på ryggen sista biten för att jag var så trött. vi ramlade flera gånger, men vi bara skrattade!

fan vilka minnen


nej hörrni, nu svävade jag iväg lite grann! men det är ju torsdag, så vafan ;)



heartbeat

Angående mitt tidigare inlägg, så blev trycket över bröstkorgen bara värre. Igår fick jag typ som rusningar i hjärtat och då blev jag fan skraj på riktigt..
Men jag vet fortfarande inte vad de kan bero på? Kanske att jag är undermedvetet stressad över någonting?
Det har ju varit jäkligt mycket på sista tiden och det kanske tar ut sin rätt nu när det är lugnt igen?
Vad vet jag?

Men idag mår jag bra iallafall. Var ute och gick igår kväll med min älskling och så mötte vi upp jocke o mimmi för att gå ett varv runt svartån. Så skönt!
Idag ska jag iväg på aerobic direkt efter jobbet. Måste bli nån ordning på mig nu...;) haha. men igår vågade jag inte riktigt träna, hjärtat kanske skulle hoppat ur bröstet på mig!

Måste köpa nya träningskor kom jag på....

Och imorn ska jag ut och äta med min bästa Evelina som fyller år! Emma och Sofia ska också med och fira :) Det kan bli en riktigt bra kväll! Viho!



jag kommer gärna åter

fan det känns typ som att jag har ångest över någonting men jag vet inte vad?
jag har ont i magen och i bröstkorgen.
det känns precis som när man har haft det värsta grälet någonsin och man vet att det aldrig kommer att bli samma sak igen.
fan varför känner jag så? kan någon i hela världen svara mig?



tack fina stina för din kommentar på förra inlägget. de glädjer mig att du smittas av min livslust! och dagar som denna, när jag inte alls känner att jag strålar...då är det skönt att veta att det finns någon som tror på en :)
Du är underbar!

sunny side of life

Jag vet inte vad jag ska skylla bloggtorkan på, så jag hoppar den delen och går rakt på sak.

Hur fint är inte livet?

Min kropp är inte den mest vältränade i dagsläget, men den har aldrig mått bättre! Att få krypa ner i sängen varje kväll och känna kroppsvärme från världens vackraste människa gör att kroppen mår bra. Att jag mår bra.

Och för att inte tala om själen! Tror aldrig jag mått så bra i mitt inre som nu.

För lite mer än ett år sedan så bestämde jag mig för att skippa alla energitjuvar som fanns i mitt liv just då.
Gör man det, resulterar det oftast i att man orkar och har viljan att göra, känna och tycka så mycket mer!
Det är lite därför jag känner såhär. för honom. för er. för livet

Och de dagar när solen skiner och skapar megastora förhoppningar på att nu går de bara utför, på ett bra sätt, ja då finns det inte mycket som knäcker en.

Jag säger bara HIGH LIFE

DU GÖR MIN DAG!

PATRICK


emma body

Har haft en riktigt seg dag idag! Men nu peppar jag med musik de sista fem minutrarna innan jag ska iväg på aerobic och köra så jävla hårt! GO GO GO GO!

Det här med att dricka sprit

I lördags hade vi en stor överraskningsfest för att Patrick har fyllt år, galet kul!!
Sötnosen anade ingenting och blev mer än paff när han klev in med ögonbindel och alla 50 pers började sjunga för honom. Själv blev jag så fnittrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Lycka direkt från hjärtat är det finaste som finns!
Så igår låg vi i soffan hos mina föräldrar som två överkörda grävlingar hela dagen. Tror vi landade hemma i våran lägenhet runt 18 på kvällen och då tog vi typ 10 steg och sen rakt ner i sängen.


Jag har någon sort hatkärlek till bakfylla..
När min karl är bakfull blir han som en igel och vill bara kramas/pussas/mysa hela tiden, vilket jag såklart mer än gärna gör! Tror inte vi släpper varandras kroppar längre än 10 min i streck (haha) när vi är bakis.
Missförstå mig inte nu, han vill förstås kramas/pussas/mysa med mig varje dag, men dessa bakisdagar är det ALL DAY LONG liksom!

Det är alltså det positiva ;-)

Varför jag kan känna ett visst hat mot dessa dagar är ju kanske inte så svårt att lista ut;
Glåmig hy och utsmetat smink, sunkig jävla fyllesmak i mun, känslan av slajm i kroppen som vägrar försvinna, magont, illamående, spängande huvudvärk, eviga känslan av att vara sugen på nått med höga doser av fett eller socker osv osv osv osv....ja, ni fattar...
fifan!

flipp

jo, och så en sak till!

SOCIAL DISTORTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

this day

Idag hade jag bara tänkt skriva så mycket

Det är fredag

Världens underbaraste människa fyller år idag


Så med andra ord, det är en fin dag idag helt enkelt!

PUSS!