mother!

13.30 no more work for today.
13.40 möta jenny på stan. påbörja hemligt uppdrag
19.00 Hi ladies, i'm here! "här ska festas, hårt och skoningslöst" haha

däremellan 13.40 och 19.00 ska jag, förutom gå på hemligt uppdrag, ta mig hem från västerås,  duscha, fixa & trixa med smink och hår, välja kläder och allt annat sånt där fjoll som man gör när man vill se bra ut.

rakhyvlar! just ja, jag måste köpa rakhyvlar!
räkningar! just ja, jag måste betala räkningar!

ni ser, jag vet fan'te hur de här ska sluta.......


gräjt dä!

jag fick en longboard igår. som jag har tjatat!
jag och älsklingen åkte hela kvällen.

LYCKA

image56


HELL yeah

seg buss till västerås som gjorde att jag missade första bussen  till jobbet, tar en annan buss och det gjorde tydligen halva västerås också........
stiger av vid jobbet och jodå, visst fan regnar det!
försenad sätter mig på jobbet och ska starta igång datorn, men den har fått fnatt och strejkar helt.
och här slutar inte underligheterna men mer än så kan jag inte säga.
man har ju blivit psyk för mindre....


hallelulija heter det

När revolvern blir så het att den bränner mellan pattarna, då mina vänner, då är det sommar! (revolvern är mitt fina halsband och pattarna, ja..det är mina a-kupor)
Satt ute och fikade idag. Därav upptäckten....

HÄR SKA FIRAS MED KALLE HELA KVÄLLEN!!!!

torsdags mirakel

igår startade (censur). Det är våran bubbla som ännu inte fått något namn. Vi ska döpa honom ikväll tänkte vi.
mannen och jag åkte första turen på en grusig gårdsplan, och fan va lyckliga vi var!

igår fick en av mina vänner en liten knodd. det var ett sjujävla glädjebesked! :D önskar lilla familjen all lycka! har vi tur kanske vi får se lill-killen på valborg när vi ska hem till eve och umgås. wiiho!

igår var liksom en bra dag.


så då vet ni

Jag slutar om 15 minuter. Då ska jag i lagom takt traska ner till tåget. Jag ska stanna på vägen och ladda på mitt kontantkort, för såhär isolerad som jag känner mig när jag inte kan ringa vem jag vill när jag vill, pallar jag inte att vara! Resten av dagen ska jag sitta i solen och njuta av livet.
Hoppas bara att huvudvärken släpper....denna förbannade huvudvärk...


suckers

Jävligt irriterad idag.


I'll catch you on the flip side

Volbeat gör min dag. Alla borde låta Volbeat göra deras dagar. prova!
Jag jobbar heldag idag, det är lite segt men jag gör vad som helst för pengar (hahah)  Närå, jag vill jobba heldag. Heldag är bra!
Sen när jag slutar, ska jag till ikea med min älskade mamma. Hon är nog orolig att hon inte ska hitta tavel-listerna utan min hjälp (ha ha) eller så tycker hon helt enkelt att hennes bedårande dotter är ett sånt underbart sällskap. eller vafan, varför inte båda!?
Annars tänker jag för mycket på helgen. Och på hur kul vi ska ha!  (mary skickade nyss ett sms ang saken så jag blev ännu mera påmind!) waaaah! :D längtar längtar!

sola mina vänner... och älska!!!!

sunnylinny

Man kan ju inte bli annat än lycklig när helgen varit underbar! I fredags premiär-grillade vi hemma hos mor & far, bättre grillmästare än my old man får man leta efter! (haha) Det bjöds även på vin och så kikade vi på Så ska det låta (en på jobbet tjatar ju varje fredag så den här fredagen gav jag upp och kollade jag också. vilken miss haha) En riktig svennig familjekväll med andra ord ;-)

I lördags var det kalas i söderbärke och på kvällen traskade jag hem till milla. Där var det fullt med brudar i alla åldrar! Blev en rolig kväll med utgång i hallsta, ja herregud det är sant! men nångång ska man prova det också, och i lördags var det fan riktigt skoj!

Har nyss käkat upp matlådan (jag hatar matlåda) och är nu mätt & belåten. Dags att återgå till arbetet.....


Jag känner mig som världens lyckligaste människa när solen skiner!!!


snälla snälla snälla snälla

Jag. Vill. Gadda. Mig. Nu. Nu. Nu. Nu


snicksnack

Lägenhets-prat orkar jag inte med idag. Inte heller nå jobb-snack. Känns som det har blivit alldeles för mycket sådant på sista tiden, uäk.
Om någon är intresserad, så tog jag mig i kragen och tränade igår igen.. Själv kände jag mig jävligt stolt efter att ha lubbat 5 km(!)
Drog en solning efteråt, som belöning lixom.... ;-)

Idag ska det handlas lampor med mor min. Dom håller på att göra om köket hemma i huset, så här ska shoppas nya vackrare ting!! Om jag har massor med tur så kanske hon vill köpa någon vacker sak till sin lilla dotter också (BLINK)....

Kort och gott, men tack för idag darlings!




ps, kom igen och skriv vad nu tycker ang de två lägenheterna som jag inte orkar skriva om idag. Jag behöver lite tips!

dagens problem

Åh vad man kan blir lycklig ibland!
Igår ringde mitt hjärta och berättade att vi skulle på visning på en lägenhet. En 2a på 62kvm. På Lillåudden. Jag dog.
Vi åkte dit och kikade på lägenheten... så himla underbar!! Så då dog jag igen.
Så vi hade i princip inrett hela lägenheten när vi satt i bilen påväg därifrån. För klart vi skulle tacka ja!! Golvvärme i badrummet, diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, inglasad balkong m.m...
HELT UNDERBAR!

Men idag såg vi att det fanns ännu en lägenhet av intresse. En 2a på 67kvm i centrum. Den är billigare och ja, som ni förstår större. Men utan alla finesser som den andra lägenheten hade då, antar jag!
Hmmm... så nu är jag inte lika lycklig längre, utan totalt förvirrad. Splittrad!

Vad säger ni? Hur skulle ni ha resonerat käre bloggläsare?

puss!!

panic

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! jag får panikångest på det här!!!!!! Jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb är det enda som snurrar i min skalle just nu! Hjälp.....

bubblor

igår tjackade vi en gullig liten bubbla (känner ni igen repliken? haha)
typ såhär va

image55


LIVING ON TOP

Ja fyfan... nu tror jag att jag vet hur det är att leva som en rockstjärna. helt jävla underbart! haha. Lördagens inflyttningsfest hos Bella var kanon, jag var kanon och hence var kanon ha ha ha. I söndags mådde vi illa. that's it.
Fredagen var också helt underbar. Jag sofia & eve tillbringade kvällen på BilloBob och sen Å. Snackades en del skit och dracks en del alkoholhaltiga drycker. Men det som var så härligt var att umgås med två underbara vänner, det var så länge sen :)


Men nu är det åter måndag och jag sitter på jobbet och kikar lite bloggar och annat crap. Läser om ännu en brud som är upprörd över mitt "barn-inlägg". Haha jag blir inte förvånad om jag snart får en brevbomb hemskickad med avsändare "Upprörda Unga Mammor" haha. (förlåt att jag skrattar)
Så jag antar att  jag, som tycker att det är ett väldigt stort beslut att skaffa barn, att man kanske ska tänka sig för både två och tre gånger innan man bestämmer sig, ja jag ska nog inte yttra mig. Om jag inte vill ha brevbomber hemskickade alltså.......;-)

Jäjä, nu ska jag få lite jobb avklarat innan det är dags att gå hem! eller nej just ja, jag ska gå till mary och få mig lite kladdkaka o jordgubbar. De är najs!

bye suckers


GLÄDJEEEEEEEEEEEEEE

Ursäkta men jag måste bara få............ SÅ JÄVLA SKÖNT DET VAR ATT TRÄNA OCH SOLA IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!! så..... nu vet ni.
Var evigheter sen jag tränade sist så när jag gick hemåt kände jag mig fan som en ny människa. Det är just den där känslan som man vill åt!

Idag ska jag på kalas efter jobbet, det är hences farbror som ska firas och samtidigt ha ett liten "hejdå"- kalas. Han ska nämligen flytta till Saudiarabien. gulp...
 Sen ska jag träffa två vänner på stan. Vi ska dricka några glas vin (eller ja, dom dricker nog med all säkerhet vin, men jag ska nog satsa på öl) och sitta och snacka skit. bara vi tjejor :p

Imorgon ska vi först på middag hos svärmor på dagen och sen när klockan slår 19.00 är det meningen att vi ska befinna oss hos min Bella. Men nu sitter hon här på jobbet och snacka skit om Oasis, så ja vet fan´te om ja tänker komma te na imorn! ;-)

sebastian i love you

vill bara tipsa alla sköna rödhåriga bönor där ute  om världens bästa schampoo & balsam från Sebastian.
 (dessa underbaringar är lite dyra men de är det värt)

GO BUY IT NOW!




image54image53

color me

Jo för första gången på jag vet inte hur länge, blev jag då äntligen nöjd efter att ha varit hos frisören.
Ja, jag slapp tårarna och jag behövde inte dra på mig en mössa de första jag gjorde när jag kom ut från stället. Så skönt, så himla himla skönt.
Men frisyren är inte riktigt färdig ännu..ska trixas lite med färgning. Men sen ska jag hålla käften om hår och klippning och hårfärg och allt, jag lovar.

imorgon har jag sovmorgon och behöver inte infinna mig på jobbet förrän kl 12. fan så gött!

jo jag skulle skriva en "love song"

älska älska sara bareilles älska älska

ur arkivet

I fredags kväll däckade jag i soffan med kläderna på. Så förbannat skönt att somna tidigt för en gång skull! att det inte är så skönt att sova med kläderna på är ju en annan femma.....
Jobbade 8-17 i lördags, riktigt tråkigt men vad jag gör man inte för pengarna? 
Resten av lördagen spenderades först på Å och sen Bill o Bob. Trevligt sällskap och några vodka redbull, fan vilken härlig kväll ;P

Idag är jag trött. H och jag började kolla på en film rätt sent igår, va tvungen att kolla klart och var inte i säng förrän efter 02.00 nångong.. men vafan, sova kan man göra när man blir gammal!

och idag kära läsare, ska barret bort! GULP

endless

Snälla tomten, jag vet att det är långt till jul, men borde inte alla kvinnor/tjejer/flickor få en egen Lenny Kravitz i sina julstrumpor i år?! Det skulle göra oss så gott.


and as long as I'm living
I'll be waiting
as long as I'm breathing
I'll be there
whenever you call me
I'll be waiting
whenever you need me
I'll be there

You are the only one I've ever known
that makes me feel this way, couldn't on my own
I wanna be with you until we're old
you've got the love you need right in front of you, please come home

softination

Skitfin dag, är på as schysst humör! Funderar på att ta mig en öl ikväll och bara njuta av mitt sköna liv!
Imorn ska jag jobba till 17, det är ju iofs mindre kul. Men sen har My man lovat mig en härlig kväll med god mat. Vi får väl se, vi får väl se......

hey!


HEJ OCH HÅ(R) VAD DET GÅR!

haha
ja alltså, det är väldans kul att se hur lätt ett inlägg framkallar reaktioner och känslor hos människor! roligt att beskåda enligt mig.

På måndag ska jag till frisören. Så fort jag hade ringt och bokat tiden fick jag hjärtklappning... Jag var nära att ringa tillbaka och avboka, ja det är så pinsamt men sant: jag har frisörskräck.
Så nu går jag omkring och intalar mig att det kommer se förjävligt ut och att jag inte kommer bli nöjd alls.... då behöver jag inte må så dåligt sen när det faktiskt ser förjävligt ut, för det visste jag ju redan innan!
(eller ska jag kanske försöka intala mig att det bara är hår och att det faktiskt växer ut?! och sen KAN jag ju faktiskt  bli nöjd, det är ju faktiskt ingen omöjlighet!)
jaja whatever, på måndag 14.45 ska jag iallafall infinna mig på Color. punkt.

föresten är jag avundsjuk, jepp när jag är avundsjuk kan jag faktiskt erkänna det också, på alla som ska med på tattoobåten idag. jag ville också följa med....... :(
Men för att må bättre så tänker jag på att det snart är Norrköpings mässan. då ska vi bo på hotell, jag hence maria dan + knodden och äta god hotellfrukost mmmmmmmmmmmm


CIAO!


sova sova sova sova

är... så... trött...


vad det är bra att jag har er!

Kommer tillbaka från helgen och kikar igenom bloggen, och jag blev såååå glad när någon hade talat om för mig vad meningen med livet är! Jag menar, huuuuuuuur länge har jag inte funderat över detta???!!
Det enda negativa är att den enormt kloka människan (jag för nog är människan enormt klok! Inte nog med att hon vet vad meningen med livet är, hon vet dessutom vad som är MIN MENING MED LIVET! shit och den här personen känner förmodligen inte ens mig. Snacka om enormt klok människa!!) valt att vara anonym. Förbannat synd, jag hade gärna klappat dig på axeln och gett dig blommor och choklad. Du är ju bara så bäst!

Så om det finns fler enormt kloka människor som vill tala om nånting för mig, presentera er gärna med namn och adress så att jag har chansen att skicka ett tack-kort!
puss puss!







gäsp......