blankt

helvetesjävlapiss. de blir ingen vacker  gaddning på min arm imorgon. johanna är sjuk.
jag är så jävla arg.

in sickness

Igår mådde jag som ett shitface, gör fortfarande :(  Men jag har varken tid eller råd att ligga hem och vara sjuk. Jag ska fan gadda mig imorgon! Och jag ska köpa tapeter, och kläder till festen på lördag! Jag har massvis med saker att göra, sjuk är det sista jag kan vara!!! Vet bara inte hur jag ska palla allt...

Igår kom mina tunnlar till öronen och min hellacopters t-shirt! YEY!  Det var the top of the day!

sjujävla

Nu slog det mig att det är på söndag hence åker. Det är på riktigt. Jag ska klara mig  s j u  veckor utan honom vid min sida varje kväll när jag ska sova. Inte kunna ringa precis när jag vill bara för att säga hej. Inte veta att han finns hemma när jag kommer hem. s j u  jävla veckor. jag kommer gå sönder.


back again

Jag gjorde inget av det jag skrev att jag skulle göra igår. När jag kom hem från jobbet åt jag mat och sen  sov jag. Från kl 19.00 igår kväll tills imorse kl 06.00.  Mitt huvud gjorde ont, mina öron gjorde ont och min hals gjorde ont.
Jag har samma problem idag. Fan va ynklig jag känner mig. Jag som skulle få börja träna handboll igen den här veckan!!!!! fan....

Clean out my mind

Idag ska det hinnas med mycket!
Jag ska ta upp julgrejer från källaren (jippi, äntliiiiigen!!), jag ska slänga-sortera-packa ner grejer inför flytten och jag ska förhoppningsvis lyckas träna! Tror ni att jag hinner??

Föresten, nästa helg får vi nycklarna till lägenheten! Jag ska dit direkt och börja piffa. hmm...piff är väl kanske lite fel ordval, jag ska måla och tapetsera! Mamma ska hjälpa mig ;-)
Hence ska få en chock när han kommer hem sen...mohahha!


Nu ska jag jobba lite! Det är så roligt att jobba idag!

bye bye darlings


orgasm



för öronen darlings, för öronen!

my home

vet ni vad - som gör mig glad?  THE HELLACOPTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


lissy

Godmorgon! Igår när jag kom hem gick jag och la mig på en gång, mådde illa pga huvudvärken men lyckades ändå somna. Tur det för annars vet jag inte hur det hade gått....mådde verkligen skit!
Men, idag är en helt ny dag och det känns så himla bra!
Sitter just nu på jobbet och lyssnar på Lisa Ekdahl. Vacker musik en sån här vacker dag.


Ikväll ska jag äta thaimat med min mamma och sen ska vi gå på hockey. Det ser jag fram emot.
Jag ser även fram emot morgondagen då vi ska fira tommy som har fyllt gammal ;-) haha.

puss babes

HEAD

Jag ljuger inte när jag säger att det känns som om mitt huvud väger 7 kilo!
Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Det var sååå nära att jag tänkte skita i att gå till tåget, jag kände att jag verkligen inte orkade.  Men min svärmor ringde och talade om att hon skulle komma och hämta mig, så kunde jag åka med henne till jobbet. (Tack pärlan!)

Här har dagen varit en pina. Huvudvärken vägrar ge sig. Är totalt ur balans. I både kropp och själ.

cupcake friends

Jag vill vakna utvilad efter en lagom lång sovmorgon. Jag vill göra iordning en hälsosam med god frukost. Jag vill ha radion på sådär lagom lågt så det bara hörs lite som bakgrundsmusik. Jag vill ta en dusch. Jag vill byta om och ta en promenad ner för att möta upp mina vänner på ett fik. Jag vill sitta i timmar och prata om livet, om jobbet, om kommande händelser, om minnen, om kärlek, om allt!

Men jag är en alldeles för upptagen och tråkig människa, som (förlåt) har alldeles för upptagna och tråkiga vänner.
Så sånt händer inte mig. Det är jävligt tråkigt

salty lips on my burning body

Jag har glömt bort att berätta att vi har en ny familjemedlem.
En silvrig opel astra. Söt som attan och jättelydig! ;-) vi trivs bra ihop astran och jag!
Provkörde den igår kväll när jag kom hem från Thailandsinformationen.

Thailands-grejen igår var rätt bra! Några bra tips och massor med vackra bilder som gjorde att jag fick ont i magen av längtan!! 
Blir helt snurrig när jag ska försöka bestämma vilka ställen jag helst av allt vill åka till. Jag vill uppleva alla ställen! Jag längtar till den dagen då jag sätter mina fötter i varm sand. När jag dricker en kall öl i solen. När jag skrattar och njuter av musiken. När jag badar i turkosblått vatten och lekar i kritvit sand. Fan vad jag längtar.

Jag vet att det blir mycket skrivande om resan (sorry sorry) men som ni märker längtar jag helt obeskrivligt mycket!
Att gå här i Sverige med regnet piskandes i ansiktet, det känns fan inte bra. Inte bra alls.
Jag försöker älska vardagen (med jobb, matlåda, disk och städning) så gott det går, men den vill inte som jag.

Trots min sjuka längtan efter resan så får den mig ändå att må lite illa. Vi ska båda resa. vi kommer vara ifrån varandra en väldigt lång tid. Fan, vad jag kommer sakna honom.



mindre värt inlägg

Hej hej allesammans!

Idag är det måndag..... och de är ju kul!  Jag ska på reseinformation om Thailand ikväll, hoppas det blir intressant!
Sitter och garvar åt mig själv och de jag skriver, för det blir så jävla dåligt. (haha) Jag pallar inte mer idag....

so long

pilligt

Jag har bestämt att ska de bli nå mer shopping, så ska det from nu blir second hand.
Jag har såklart redan en lista....högst på den står ett litet bord av någon form att ha min vinylspelare på i nya lägenheten. RAW!

ps, i love.......

ps. jag vill fortfarande ha en jeansklänning. jag tycks inte ha samma tur där......så därför gick jag och köpte mig en korsett-liknande sak igår. som tröst.

super women

Alltså. Jag måste bara få berätta! Jag är helt fantastisk ibland. Lyssna på de här:

Jag sitter och kikar runt på alla möjliga sidor, bloggar, you name it. Ser ett sånt förbannat snyggt tyg på en bild hos en tjej som jag inte känner eller vet vem det är.
Första tanken: Det där ska jag ha.
Men hur? Hur ska jag få reda på vart det tyget finns? Visserligen kan jag lägga in en kommentar och höra med denna tjej vart hon har lyckats snappa åt sig detta underbara matriella ting. Men....de känns to far away..folk är aldrig snabba att svara på kommentarer och vissa har en princip att inte berätta om sina guldgruvor.
Så, jag börjar istället knappa runt på nätet.
Kom nu ihåg, jag har ingen aning om vad tyget heter eller vart de är köpt eller ens om det finns att få tag på! Tjejen kanske har tryckt de själv!?
Men så plötsligt, så är det där! Mitt framför mig på min widescreen-skärm! TADA!
Jag är bara så galet galet grym ibland!! ;-)

klänning sökes till frustrerad, snart galen, rödtott!

(Detta inlägg kan vara riktat till någon speciell. som kan sy. som faktiskt kan kalla sig designer...är jag för tydlig?)

JAG BEHÖVER EN JEANSKLÄNNING.
Jag har sett världens snyggaste, men den är slut. Den är mörkblå med röda sömmar och den är tight och så förbannat jävla snygg! Jag skulle vara världens lyckligaste om jag hade en sån. Seriöst alltså.

for us

Jag hoppas att vi alltid alltid alltid alltid kommer att känna såhär ♥

En sak

När jag satt på bussen imorse blev jag ofrivilligt vittne till en sak och insåg då:
Finns det något äckligare än människor som gör saker när dom tror att ingen ser, och sen kollar runt för att verkligen försäkra sig om att ingen såg? Exempel petar sig i näsan och kollar på fingret efteråt, hostar ut mat ur munnen eller "rättar till" något i skrevet eller i baken.
 När jag ser sånt, då mår jag riktigt illa. Fast jag vet att människor gör sånt. Jag vet att det är mänskligt.
Det är bara jag som är lite töntig... jag har till exempel, i en period i mitt liv, blivit riktigt vidrad av näsor.  Så då kanske ni förstår......

Jag har druckit  Energy powerking idag. No more sleepingbeauty!


dreamland


Morgonsolen strålar in genom fönstret. Lägenheten luktar nystädad. Tofflor på fötterna och på kroppen hences t-shirt.  En kopp varm choklad. Öppnar balkongdörren. Andas in frisk luft



Hot as hell

Jag har kommit på att jag tycker att det är skit jobbigt att vara snygg i veckorna. Alltså då menar jag, att klä sig snyggt och ha fixat hår, snygg sminkning osv osv.  Men när jag ser andra som är fixade till max så blir jag så grymt avundsjuk!
Varför orkar inte jag tänka igenom min outfit på morgonen?
Varför går inte jag upp lite tidigare och fixar lite extra med håret?
Varför är jag så förbannat jävla trött när klockan ringer att jag vill sparka den genom fönstret och skrika HÅLL KÄFTEN!!! Jag pallar inte ens att tänka när klockan står på 06.00, hur fan ska jag då lyckas med ett fabulous klädval och en klockren frippa?

Dessutom har jag fan inte shoppat ett endaste plagg på säkert 2 månader. Så egentligen, vad skulle jag ta på mig när jag vill vara lite extra hot? Har nada. Verkligen, Nada.

Men för att inte bli självmordsbenägen, har jag kommit på att jag måste tänka såhär: Snart ska jag leva backpackerliv i 5 veckor. Då kommer jag glida runt i bikini, surfshorts, lösa linnen, flipflop och solglajjer
Jag får helt enkelt hålla mig tills dess. punkto.

big no

ingen lust att blogga. BLÄ