i think your nickname suits your reputation

dear friend...
 eller nej föresten,  kanske inte. det är skrattretande när man hör vad en del kan kläcka ur sig.
jag har aldrig riktigt förstått det där med att låtsas tycka om människor.

stupid girl

det var en trevlig kväll igår, men fan va man ångrar sig dan efter när man ska upp och jobba.......


kallt kaffe en onsdag morgon, och jag som inte ens dricker kaffe!

Jippi idag får jag lön. Eller, en del av lönen iallafall. Jag är nämligen workoholic och har två jobb. Så min andra lön får jag på fredag. Kool kool
Jag skulle kunna skriva att, Nu jävlar ska det spenderas pengar hej vilt på massa bra skit! men, då skulle jag dessvärre ljuga...
För den dystra sanningen är den va, att jag ska betala en helvetes massa räkningar, vaccinera kattfan, betala tillbaka på skatten, betala tillbaka till mina föräldrar, köpa färg så vi får klart det där förbannade sovrummet någon gång(!) och sen var det de där med bilen........man ska ju ha någonting att åka i också. tydligen

Ikväll funderar jag  ändå på om jag ska styra mina stockar (nej, jag har inte använt det där gymkortet jag köpte tillräckligt mycket, ändå står jag och betelar 219:- varje månad, jo jag tackar jag) till ben, mot pluto. Där ska jag sitta och lyssna på min vän kalle. Sen ska jag möjligen, men bara möjligen smutta lite på en bira. Men vi får se hur det blir med den saken
Då kanske jag glömmer bort hur synd det faktiskt är om mig. Men saken är den va, att jag jobbar dan därpå. Jo för saken är den va, ATT JAG JOBBAR 13 DAGAR I RAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men fan, har jag nånsin sagt att det är synd om mig? Hell no!


Föresten, sa jag att jag åkte in med bussen till västerås 05.45 imorse för att jobba? Nä, jag tänkte väl det...


 


just the way you are

Eftersom ni kanske undrar, så är det väl lika bra att jag säger som det är:
Jag är trött på ytlighet. På alla er som slösar så mycket tid på det. Ja, jag är så trött på er att jag skulle vilja spy. Jag skulle förmodligen inte ens behöva trycka fingrarna i halsen, jag skulle spy som en gris ändå.
Ta åt dig om du känner dig träffad, annars är det slöseri med tid att bry sig, det är bara jag som måste få spy lite galla över världen. haha
Sådär ja. End of story

det finns dagar och så finns det bättre dagar

VARNING FÖR TEMPERAMENT !
om man känner att man snart sprängs i bitar, att man snart exploderar och att det är förbannat nära att de ryker ur öronen på en, ska man säga till då?

get stoned

ja, det är väl fan det enda rätta mitt i allt jävla kaos. eller så gör man som jag, söker utbildning i stockholm och håller tummarna för ett jävla härligt liv.

"yes you can hold my hand if you want to, cause i wanna hold yours too" fan fergie, det är ju nästan så man vill klippa till dig kvinna!
annars så får just denna låt representera mitt liv för stunden. ordagrannt (om det nu stavas så?)

far och flyg

IF YOU WANNA DO IT, BABY YOU CAN DO IT RIGHT!

börjar tröttna lite smått på alla dessa människor, men i guess att det är sånt man får stå ut med och lära sig av- i never wanna be like that!

ledig idag och det har aldrig kännts såhär bra! PRISA LEDIGHETEN! ikväll är jag rockabilly-brud och åker ball bil med dan & maria.
först ska jag leka nyttiga damen och göra en sorts sallad med bulgur och stark korv. sen ska jag till vetrinären med lilla kattskrället. han får inte behålla sina bollar, den stackarn.. men så kan det va att vara hankatt!

nu ska jag chilla hårt som fan med jason mraz. han får mig att vilja klä av mig och springa runt huset, han får mig att vilja klippa håret och köpa en klänning (and HEY,det där med klippa mig och köpa klänning,  thats not me!!) han gör nått helt galet med mig.


hoppas ni vet vad ni gör, för det gör  inte jag! tack och adjö

I tried to be chill but you're so hot that I melted