baka baka liten kaka

Eftersom min älskling fyller år idag, så hjälpte jag honom med en smörgåstårta igår (slängde ihop den sådär på ett kick ni vet) och idag fick jag bekräftelse på att den var god, då blev jag glad! (både jag o h var nämligen lite rädda för hur den skulle smaka.....vi såg lite "småsaker" på den som kanske inte var så perfekta haha)
Så nu kan jag alltså med lite pepp i ryggen, ge mig in i nästa projekt. Då handlar det om tårtan till kalaset på söndag...den kommer bli grym! HO HO

Jag är en riktigt liten husmor jag. eller inte haha

annars är det rätt mycket just nu, jag jobbar o jobbar o jobbar o jobbar o jobbar. fast nu ljuger jag lite... visserligen jobbar jag typ 7dagar i veckan, men jag kan inte säga att  jag har sådär väääääärst mycket att göra

nu facebook haha

jag har en kärleksaffär

joråsåatt...
jag blev väl typ röd? men det ska trixas lite en gång till, så jag får samma röda färg i hela håret. det är inte det enklaste när man varit blackbeauty i hundra år kan jag säga!

Hur kan man bli kär i en hårfärg ?


redhead is the shit

KRANKELIBRANKENFNATT - jag kan vara påväg att bli redhead! jag är heeeeeeeeeeeeeelt galen mohahah


"Det krävdes en hel del alko-hol i den här arma kroppen..."

Så då, då var det dags igen. Ny vecka, nya utmaningar, nya tag! synd bara att den här veckan som skulle bli så bra, börjar med någon form av ögoninflammation. man har ju blivit sur för mindre...
 
MEN, man får väl se allt från den ljusa sidan. Nu kan jag faktiskt gå ut fast jag ser förjävlig ut, och jag behöver inte känna mig de minsta dum. För vad ska jag göra?! jag har ju faktiskt någon form av ögoninflammation. Så ser ni mig ute och tycker att jag faktiskt har sett bättre ut, så tro inte att dessa vackra dagar är över, förhoppningsvis ska jag väl se normal ut igen, nångång, kanske.

Jag sov hos min käre vän Evelina inatt. Vi åt Medelhavskyckling och sen gick vi till aros video och köpte godis och hyrde film. Sen låg vi som två paddor, hon i soffan och jag i fotöljen, och tryckte i oss vårat godis och garvade åt "Terrorese" och "Jakob- Gillaru den? de är jag som har gjort den"
Stockholm Boogie är fan världens bästa film, that's it liksom. (dont worry, i'm an expert!)

vill tillägga

fan vilken ful blogg jag har för övrigt

Hate Me, do it and do it again

fuck. vaknade imorse med ont i halsen, trodde det skulle gå över under dagen men det kunde ju jag glömma... ser inte bättre ut än att jag är påväg att insjukna........öh ser ju bra ut första veckan på nya jobbet?!
tänkte att, om jag spelar NIRVANA´s Rape Me på högsta volym kanske bacillerna flyr? (jag tror nämligen inte att baciller är lika balla som jag och diggar nirvana stenhårt) men, det kunde ju jag glömma... så jag fortsätter att knapra bafucin som en gammal härlig tablettmissbrukare...mmmmmys

snart ska jag sätta mig i en gammal volvo och pick up my man. fan, vilken jävla skön böna man är alltså!


STORT BTW:  4 februari - Korn is the shit!


turbanskräck

Eftersom jag fick två biobiljetter av bossen  den här veckan (nej, vi har inget tissel-tassel efter avklarat arbetspass, man kan faktiskt få creed för att man bara är en sån jävla duktig anställd ;p) så tyckte jag att det var passande att  använda dessa igår. Det var evigheter sen jag var på bio sist och dessutom arbetar jag hela helgen så.........bio var en asbra idé!

Vi såg The kingdom och jag kan väl summera det ungefär såhär;  nu är jag livrädd för turbaner, Allah, Saudarabien, palestinasjalar och allt som är ungefär i den stilen! Jag försökte vara modig men det gick helt enkelt inte. tyvärr. Jag är rädd för palestinasjalarna och alla dess anhängare. (AAAAAH!)

Ikväll blir det hangaround hos maria & dan+tuva. fan, det är så jävla nice med sånna härliga människor! (jenny, evelina, mikaela, gittan, jankan & brallan, jag vet att ni läser och ni borde också ta åt er när jag använder orden "härliga människor"!)

btw (bara liksom sådär) så har jag skaffat mig nytt tillfälligt jobb, med asbra arbetskamrater. lägenhet är påväg, men innan dess väntar thailand i tre-fucking-veckor! amen alltså jag är ju bara så jäääääävla lycklig just nu!
(även fast jag sitter på jobbet och dricker Energy Drink - Energy for your soul och bara vill kräkas och gå hem bahahah)

no time for you baby

jag har fan inte tid för dig mer. att vara timanställd och kär tar alldeles för mycket tid, så det blir inget över! kära blogg, jag hoppas du överlever hösten........


aokeyrå jag kan väl tala om att jag har softination här hemma med bobban. vattenpipan, som nästan nyss är hemkommen från turkland, kommer snart bli varm i kläderna. ta mig på orden!

peace man